Liga 1

Ştefan Stoica: "Îi prindem morcoviţi pe stelişti şi îi batem"

Articol de Alexandru Răducanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Antrenorul buzoienilor, Stefan Stoica, a sarit la gitul celor care spun ca echipa sa se va preda in Ghencea si promite ca Gloria va evolua corect cu Steaua:

"Eu zic ca e mai usor sa bata Craiova pe Ceahlaul decit Buzau pe Steaua, in Ghencea. Oricum, noi mergem sa obtinem macar un egal la Bucuresti. Nu se mai fac "d-alea" sa vina cineva in vestiar si sa le zica copiilor sa se dea la o parte. De fiecare data am jucat numai pe teren, echipa mea va merge sa isi apere corect sansele pe Ghencea. De ce sa nu avem sanse? Poate ii prindem pe stelisti suparati, morcoviti si poate chiar ii batem.

Ce le-a facut Gloria celor care o numesc "Steluta"? La altii nu se mai uita nimeni ca in 30 de meciuri n-au batut deloc si acum au avut 3 victorii la rind? Sau au facut voodoo? De ce sintem numiti sclavi?
Sclavii astia de care zic ei joaca pentru tineret. Noi sintem echipa nationala de tineret, nu "Steluta". Cind jucam noi, ne cinta imnul. Avem sase copii la nationala, nu ca aia de la Ceahlaul si de la CFR. Clujenii au un singur roman in echipa, si ala de 70 de ani. Sclav inseamna ca muncesc pe gratis. Eu am 10.000 de euro lunar, sint sclav?!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.