Liga 1

Detaliul care vrea Hagi să fie remarcat după revenirea cu Voluntari: „Nu ziceți niciunul nimic?!” + „Nu avem niciun leu de achiziții. Să nu uitați!”

Gică Hagi, antrenor Farul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 22 august 2022

Farul - Voluntari 2-1, într-un meci din etapa #6 din Superliga. Gică Hagi a vorbit despre revenirea din repriza secundă a echipei sale, care a trecut pe primul loc în Superliga la finalul acestei etape.

Hagi și-a lăudat jucătorii pentru victorie și a scos în evidență tinerețea celor introduși în partea a doua. Sebastian Borza (17 ani) a intrat în locul lui Tudor Băluță, iar Dan Sîrbu (19 ani) în locul lui Nedelcu. 

Declarațiile lui Gică Hagi, după Farul - Voluntari 2-1

„Avem o echipă talentată, meritul e al jucătorilor. Au făcut o a doua repriză foarte bună. Nu contează cum începi, ci cum termini. E o victorie de moral, frumoasă. Important e că am revenit, am luat 3 puncte și suntem pe primul loc. 

Asta ne-am dorit, n-ați văzut ce am schimbat la pauză? Jucători din 2003, din 2005. Nu ziceți niciunul nimic?! (n.r. către jurnaliști) Avem cea mai bună academie, vindem jucători, aducem alții. Muncim!”, a spus Hagi la Orange Sport.

VIDEO Alibec, gol spectaculos cu Voluntari!

>

Gică Hagi: „Trebuie să luăm jucători care nu sunt în formă”

Hagi a vorbit și despre strategia de transferuri a Farului din această vară.

„Clubul nostru nu are bani. Să nu uitați! Dacă am avea bani, am fi departe. Nu avem niciun leu de achiziții. E fundamental, din punct de vedere economic. Trebuie să luăm jucători care nu sunt în formă. Eu decid, eu iau decizii, nu e nevoia lor de a veni. Dacă cred că trebuie și că e bine pentru noi, îi iau. 

E o provocare cu acești jucători care au arătat că sunt cei mai buni, ai fost, au în sânge acest lucru. Trebuie să-i pregătesc bine și tactic”, a mai spus Hagi, conform sursei menționate.

VIDEO Matricardi a deschis scorul după gafa lui Aioani

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.