Campionate

3 momente cu nervii întinși la maxim în Manchester United - Liverpool » Conflict la Liverpool, Ten Hag a înjurat în direct + CR7, furios pe bancă

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 23 August 2022

Trei secvențe din timpul și de la finalul Derby-ului Angliei, Manchester United - Liverpool 2-1, arată că tensiunea e mare în ambele tabere. United s-a mai eliberat un pic, însă doar atât.

După două înfrângeri în primele două etape din Premier League (1-2 cu Brighton și 0-4 cu Brentford), Manchester United a obținut primele puncte, chiar în fața marii rivale, Liverpool. N-a făcut decât să ia o parte din presiunea care o apăsa și s-o mute în curtea lui Jurgen Klopp.

Câteva secvențe din timpul confruntării celor doi giganți arată că tensiunea n-a dispărut nici dintr-o parte, nici din cealaltă.

1. Cristiano Ronaldo, frustrat pe bancă

Camerele TV l-au surprins pe Cristiano Ronaldo, pe banca „diavolilor”, Izolat și extrem de frustrat. Negru de supărare. Și așa a rămas și după fluierul final, chiar dacă managerul Erik ten Hag a apelat la el în minutul 86, iar United și-a adjudecat primele puncte în 2022/2023. 

CR7 vrea doar să plece, e disperat să joace în Liga Campionilor, ceea ce a creat o ruptură iremediabilă între el și coechipierii care se simt jigniți de atitudinea superstarului portughez.

2. Conflict între Milner și Van Dijk

Dincolo, la Liverpool, tensiunile existente au ieșit în evidență imediat după cel dintâi gol încasat. James Milner a sancționat prompt atitudinea „de spectator” a coechipierului Virgil van Dijk la reușita lui Jadon Sancho, căruia i-a lăsat tot timpul din lume să preia, să-și așeze mingea și s-o expedieze în plasă. 

„Te duci spre el, în p*** mea”, i-a strigat „veteranul” lui Liverpool, 36 de ani, fundașului olandez - potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

3. Erik ten Hag a înjurat în direct

Aflat la prima victorie într-un meci oficial pe banca „diavolilor”, Erik ten Hag a fost euforic la finalul meciului și a scăpat o înjurătură în timp ce era în direct.

„Tot ce contează e atitudinea. După cum vedeți, acum am jucat cu atitudine. Am avut spirit de luptă. Vedeți și voi ce pot obține, pentru că, pot juca fotbal, în p*** mea”, a spus Ten Hag, chiar pe teren, în timp ce era înconjurat de Gary Neville, Roy Keane și Jamie Carragher.

Imediat după discursul lui Ten Hag, David Jones, reporterul Sky, le-a prezentat scuze telespectatorilor: „Ne cerem scuze pentru limbaj”.

Foști jucători și actuali experți Sky Sport, Keane, Carragher și Neville s-au amuzat. „Mie chiar mi-a plăcut”, a spus fostul fundaș dreapta de la United.

9 jucătoriau absentat de la Liverpool, accidentați sau suspendați. Cei mai importanți, Thiago, Fabinho și Konate

Sunt foarte dezamăgit de rezultat. Și îngrijorat pentru situația noastră de moment. A fost exact așa cum și-a dorit Man. United să joace și noi suntem vinovați că le-am permis s-o facă.
Jurgen Klopp, manager Manchester United

Manchester United, victorie cu Liverpool

Cu o listă considerabilă de indisponibili, Liverpool nu a putut ține piept unui United care a impresionat prin eroism și entuziasm, în dorința de a ieși din criză. Sancho a deschis scorul în minutul 16, după o pasă a lui Elanga. Extrema lui United a trimis în colțul din stânga și l-a învins pe Alisson. 

Înainte de pauză, Milner putea provoca un autogol, la o fază la care doi jucători ai lui United au fost aproape să trimită în poartă „capul” veteranului lui Liverpool. Rashford a majorat diferența în minutul 53, după ce a rămas unu la unu cu Alisson, la o fază verificată de VAR pentru ofsaid. 

Atacantul englez a mai fost aproape de gol în două rânduri (56 și 76). Salah a înscris pentru oaspeți în minutul 81, cu capul, dar Liverpool nu a putut egala în minutele rămase.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.