Tenis

Nick Kyrgyos, amenințat cu tribunalul după scandalul de la Wimbledon » Ceruse ca femeia să fie dată afară: „E beată! Știu exact cine e”

Nick Kyrgyos (27 de ani, #26 ATP) a fost dat în judecată de femeia pe care a acuzat-o la Wimbledon că ar fi intrat băută la finala pierdută cu Novak Djokovic, scor 6-4, 3-6, 4-6, 6-7(3). Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 23 august 2022

Nick Kyrgyos (27 de ani, #26 ATP) e amenințat cu tribunalul de femeia pe care a acuzat-o la Wimbledon că ar fi intrat băută la finala pierdută cu Novak Djokovic, scor 6-4, 3-6, 4-6, 6-7(3).

Independent anunță că Anna Palus, femeia despre care tenismanul australian a spus la Wimbledon că este beată și trebuie dată afară de pe arenă, și-a mandatat avocații să îl dea în judecată, dacă nu va accepta o înțelegere pe cale amiabilă. Aceasta susține că va dona toți banii, pe care i-ar putea alege din disputa cu Kyrgios.

„Nu numai că acest lucru mi-a cauzat un prejudiciu considerabil în acea zi și a dus la îndepărtarea mea temporară de pe arenă, dar acuzația falsă a domnului Kyrgios a fost transmisă și citită de milioane de oameni din întreaga lume. Mi-a provocat mie și familiei mele pagube și suferințe foarte mari", a spus Anna Palus.

Kyrgios s-a enervat în finala Wimbledon: „E beată! Știu exact cine e”

În iulie, la finala de la Wimbledon, Nick Kyrgios a izbucnit în timpul duelului cu Novak Djokovic. La scorul de 2-2, în setul 3, australianul, cunoscut pentru temperamentul său vulcanic, s-a enervat pe o spectatoare, despre care a susținut în fața arbitrului că îl deranja în timpul schimburilor și că ar fi fost în stare de ebrietate.

Inițial, Kyrgios a țipat către arbitru în timpul game-ului, dar arbitrul i-a transmis să continue să joace. După ce a câștigat game-ul, Kyrgios s-a apropiat de scaunul oficialului și i-a cerut acestuia, pe un ton ridicat, ca femeia să fie scoasă din arenă:

Nu mă crezi? Nu ar trebui să conteze opinia ta. Mă distrage în timp ce servesc în finala Wimbledon. Nu există un moment mai important. Nu m-ai crezut prima dată, ea a făcut-o din nou și era să mă coste game-ul! De ce mai e aici?

E beată și nu e în toate mințile! Stă în primul rând și vorbește în mijlocul game-ului. Asta e acceptabil? Dă-o afară! Știu exact cine e. E cea în rochie și cred că a băut vreo 700 de pahare. Ea vorbește în timpul punctelor, iar tu ridici din umeri.

7 titluri ATPare Kyrgyos în carieră, toate cucerite pe hard

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.