Campionate

Soția lui Di Maria îl sperie pe Casemiro: „În Anglia, mâncarea e dezgustătoare, oamenii pot să te ucidă, iar femeile sunt ca porțelanul. Îmi venea să mă sinucid”

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 24 august 2022

Soția lui Angel Di Maria, Jorgelina Cardoso, a povestit experiența britanică trăită după transferul soțului la Manchester United, în 2014: „Mâncarea e dezgustătoare, oamenii, ciudați, iar femeile sunt ca porțelanul”.

Brazilianul Casemiro tocmai s-a transferat de la Real la Manchester United, pentru 21 de milioane de euro pe sezon, dublul salariului avut la Madrid. Exact ca Angel Di Maria în 2014! O mutare pe care acesta din urmă avea s-o regrete amarnic.

Într-un interviu acordat unei televiziuni din Buenos Aires, Jorgelina Cardoso, soția argentinianului, a descris cu lux de amănunte experiența „oribilă" trăită în Anglia. 

„Angel a venit la mine într-o zi și mi-a spus: «Uită-te și tu pe oferta asta de la Manchester United». Eu nu voiam să plec nicăieri, i-am spus să meargă singur. Dar el a insistat: «Hai să mergem amândoi!». Era o grămadă de bani, mult mai mulți decât îi oferiseră spaniolii. Așa că ne-am dus. Dacă lucrezi într-o companie și cineva îți oferă dublul salariului pe care-l ai te duci alergând", a povestit Jorgelina cum a ajuns soțul său de la Real Madrid la Manchester United.

Soția lui Di Maria e drastică: „Oriunde în lume, dar nu în Anglia!" 

Ce a urmat, a fost un veritabil coșmar: 

„Eram prieteni cu Gianina Maradona, soția lui Sergio Aguero, care juca la Manchester City, și am mers la Manchester, în vacanță, pentru un an. A fost oribil, mereu! Când ne-am întors acasă i-am zis lui Angel: «Dacă te mai transferi vreodată, asigură-te că este oriunde în lume, dar nu în Anglia». Nu mi-a plăcut deloc. Oamenii sunt ciudați, mergi pe stradă și nu știi dacă nu cumva te vor ucide. Mâncarea e dezgustătoare. Femeile arată ca porțelanul. 

La Madrid totul era perfect, totul! Mâncarea era perfectă, vremea era perfectă, eram la cel mai mare club din lume. Și-a venit acea ofertă de la Manchester United... A fost oribil, oribil! I-am spus la un moment dat «Dragule, eu am să mă sinucid. La ora două e deja seară aici»". 

Inclusiv performanța fotbalistică a lui Di Maria, astăzi în vârstă de 34 de ani, a fost modestă. Atacantul argentinian s-a chinuit să-și găsească locul în sistemul managerului Louis van Gaal și a înscris doar 4 goluri în 32 de partide, în toate competițiile.

 După un sezon, argentinianul și-a făcut valizele pentru PSG, cu care a câștigat 18 trofee în 7 ani, pentru ca apoi să semneze cu Juventus.

71de milioane de euro va încasa Real Madrid de la United în schimbul brazilianului Casemiro

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.