Liga 1

Mama lui Sefer a blocat transferul » Rapid bătuse palma pentru 400.000 de euro

+9 Foto
Geanina Sefer // foto: Instagram @ antoniosefer_7

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 august 2022

Rapid ar fi bătut palma cu Hapoel Beer-Sheva pentru transferul mijlocașului lateral Antonio Sefer (22 de ani), dar pretențiile financiare prezentate de mama fotbalistului la negocierile finale au blocat mutarea. 

Rapid l-a vândut în această vară pe Rareș Ilie și a avut ocazia de a-l vinde și pe Antonio Sefer, alt tânăr fotbalist de perspectivă.

În negocieri concrete pentru semnătura mijlocașului dreapta a fost echipa israeliană Hapoel Beer-Sheva, oponenta Universității Craiova în play-off-ul din Conference League.

Rapid ar fi bătut palma cu Hapoel Beer-Sheva pentru Antonio Sefer

Rapid ar fi bătut palma cu Hapoel în privința sumei de transfer, care se ridica la 400.000 de euro. Negocierile pentru contractul fotbalistului au blocat, însă, transferul, susține Fanatik,.

Salariul cerut de mama lui Antonio Sefer a blocat negocierile

Mama lui Antonio, Geanina, care l-a reprezentat pe fotbalist în discuțiile cu israelienii, a solicitat un salariu de minimum 40.000 de euro lunar pentru fiul său, conform sursei citate.

Pretențiile salariale exprimate de familia Sefer au blocat, cel puțin momentan, tratativele.

Sefer evoluează la Rapid din 2019, când echipa din Giulești l-a adus gratis de la Groningen U21, din Țările de Jos. Sefer a evoluat acolo vreme de un an și jumătate.

Internațional român de tineret la toate categoriile de vârstă, Sefer a înscris 11 goluri în 92 de meciuri pentru Rapid. Doar 3 dintre reușite au venit la nivel de Liga 1.

VIDEO » Fostul impresar al lui Antonio Sefer: „Era multă presiune pe el. E și puțin labil psihic”

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.