Liga 2

Pe cine a dat vina Daniel Oprița pentru rușinea cu Csikszereda, 0-4 în Ghencea: „Să înțeleagă asta!”

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 august 2022

CSA Steaua a pierdut fără drept de apel meciul cu Csikszereda, 0-4, aseară, în fața a aproximativ 800 de suporteri. Trupa din Ghencea a suferit cea mai dură înfrângere pe teren propriu de la revenirea în Liga 2.

În cadrul conferinței de presă de după eșecul umilitor împotriva ciucanilor, antrenorul Daniel Oprița (41 de ani) a aruncat vina asupra jucătorilor.

>

Daniel Oprița, după 0-4 cu Csikszereda

„Cei noi trebuie să se integreze cât mai repede și să înțeleagă că Steaua este altceva. Ne-am pierdut din calitate și din dăruire. Și cei din fața fundașilor au gafat. Au fost greșeli în lanț. Toți au fost de vină! Și eu îmi accept criticile", a început Oprița.

„Nu avem nevoie de fundași centrali, îl mai avem pe Alexandru Sabău și pe Beța, care trebuie să-și revină după accidentare. Mai suntem în discuții cu jucători de pe faza ofensivă, am ajuns la o înțelegere cu cineva și de mâine s-ar putea să vină.", a mai precizat antrenorul roș-albaștrilor. 

Adi Popa: „A fost un accident”

„Aripa” celor de la CSA Steaua, Adrian Popa (34 de ani), a evoluat pe tot parcursul meciului în eșecul cu Csikszereda și a încasat un cartonaș galben în minutul 77.  Consideră că eșecul rușinos împotriva ciucanilor a fost doar un accident.

>

„Am prezentat multe lacune. Am avut ocazii, dar n-am reușit să finalizăm. Cred că a fost un accident în această seară. Sper să demonstrăm pe teren și nu doar din gură în următoarele meciuri”, a spus Adi Popa.

În primele 3 meciuri din acest sezon de Liga a 2- a, CSA Steaua a acumulat doar 4 puncte și ocupă locul 10 în clasament. 

VIDEO » Florin Bratu, despre derby-ul dintre Dinamo și Steaua în Liga 2 

>

Mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.