Conference League

Slovenii râd de CFR Cluj: „Clujul m-a surprins negativ. Am văzut atâta incompetență data trecută. Maribor este Real Madrid pentru Cluj”

Zlatko Zahovic (51 de ani), fostul director sportiv a lui NK Maribor, a dat de pământ cu CFR Cluj.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 24 august 2022

Zlatko Zahovic (51 de ani), fostul director sportiv a lui NK Maribor, a dat de pământ cu CFR Cluj.

  • CFR Cluj și NK Maribor vor juca mâine, de la ora 20:00, pentru accederea în grupele Conference League. În tur, scorul a fost 0-0, iar ardelenii au nevoie de o victorie, indiferent de scor. Meciul va fi livetext pe GSP.ro și va fi transmis în direct de Digi Sport și Prima Sport.

Potrivit publicației Ekipa 24, Zahovic a afirmat că: „Maribor este Real Madrid pentru Cluj”.

Zahovic: „Clujul m-a surprins negativ”

Fostul director sportiv al slovenilor a analizat disputa cu formația antrenată de Dan Petrescu și a explicat care sunt plusurile și minusurile ardelenilor.

„Românii sunt mai puternici la duelurile individuale, așa că Maribor trebuie să-și sporească agresivitatea. Maribor face tranziția mult mai bine. În același timp, clujenii au nevoie de o mulțime de situații pentru a marca un gol. Clujul m-a surprins negativ, deoarece vorbim de campioana României. Am văzut atâta incompetență data trecută, cu Shakhtar Soligorsk. 

Ei (n.r. - clujenii) sunt poate o varianta puțin mai bună a lui Soligorsk. Nu am mai văzut atâta incertitudine la finalizare de mult timp. Sunt cu adevărat un optimist și sunt sigur că Maribor va juca în Conference League. Și pe merit!", a spus Zahovic.

Cine este Zlatko Zahovic

Zlatko Zahovic este unul dintre cei mai buni jucători din naționala Sloveniei, cu care a participat la Campionatul Mondial din 2002, desfășurat în Japonia și Coreea de Sud.

Zahovic a îmbrăcat tricoul naționalei Sloveniei în 80 de partide și a marcat 35 de goluri.

Zlatko Zahovic/ foto Imago Images

Articol de Cătălin Stroia

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.