Liga 1

Răducioiu, șocat de decizia lui Dan Petrescu: „Neverosimil! Nu îmi vine să cred”

Florin Răducioiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 24 August 2022

Florin Răducioiu (52 de ani), fostul internațional român, a vorbit despre decizia lui Dan Petrescu (54 de ani) de a le da două zile libere jucătorilor lui CFR Cluj, după ce meciul cu Hermannstadt din Liga 1 a fost amânat.

  • CFR Cluj - Maribor se joacă joi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe DigiSport și Prima Sport
  • În tur a fost 0-0

Răducioiu a fost uluit de decizia lui Petrescu de a le acorda timp liber jucătorilor înaintea meciului decisiv cu Maribor, din play-off-ul Conference League.

Florin Răducioiu, șocat de Dan Petrescu: „Neverosimil! Nu îmi vine să cred”

„Nu îmi vine să cred că le-a dat Dan liber jucătorilor înainte de, oarecum, o finală. Nu mi se pare normal. Cred că ar fi fost bine, cum văd eu, înainte de o finală, să nu dau liber jucătorilor.

Mi se pare neverosimil, nu îmi vine să cred. Eu îmi pregătesc echipa şi o ţin fără să o stresez prea mult, dar să păstrez o anumită concentrare, pentru a câştiga”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit Orange Sport.

Dan Petrescu, după ce meciul lui CFR cu Hermannstadt a fost amânat: „Nu știu dacă e bine”

Petrescu a vorbit la conferința de presă premergătoare meciului cu Maribor despre decizia LPF de a amâna meciul din etapa #6 din Liga 1 cu Hermannstadt, între cele două manșe din play-off-ul cu Maribor.

„În primul rând ne-am odihnit, dar nu știu dacă e bine. Le-am dat câteva zile libere, noi nu am mai avut o zi liberă de la începutul anului. Acum încerc să îi aduc înapoi, pentru că după zile libere, jucătorii se relaxează cam mult. Cei de la Maribor au echipă foarte tânără, 22-23-24 de ani.

Ei ar putea să joace mereu 3 partide pe săptămână. Va fi un meci foarte echilibrat, se va decide cu o execuție”, a declarat Petrescu.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.