Liga 2

Dinamo și-a luat mijlocaș cotat la 400.000 de euro, după startul slab de campionat: „A semnat și intră în programul de pregătire”

Gorka Larrucea e noul fotbalist al lui Dinamo / Sursă foto: FC Dinamo@Official

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 25 August 2022

Dinamo, echipă care a început modest campionatul în Liga 2, cu două înfrângeri în trei partide, l-a prezentat astăzi pe Gorka Larrucea, un mijlocaș central iberic în vârstă de 29 de ani.

La două zile după ce au perfectat transferul goalkeeper-ului bosniac Filip Dujmović, Dinamo a mai rezolvat un transfer. „Câinii” l-au luat, din postura de jucător liber, pe spaniolul Gorka Larrucea. E cel de-al doilea mijlocaș iberic luat de „câini” în aceată vară, după Dani Iglesias.

„Mijlocașul central Gorka Larrucea, ultima oară la SD Amorebieta, a semnat un contract cu Dinamo 1948 și va intra de astăzi în programul de pregătire al echipei noastre”, a anunțat Vlad Iacob, administratorul special al roș-albilor, conform paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului. 

Gorka Larrucea a retrogradat sezonul trecut în cel de-al treilea eșalon din Spania

Născut în Spania, la Barakaldo, pe 24 februarie 1993, Gorka Larrucea a jucat 20 de meciuri pentru SD Amorebieta în Segunda Division, sezonul trecut, marcând un gol în meciul de pe teren propriu cu Sporting Gijon, 1-1. Formația acestuia  a încheiat campionatul pe locul 19 din 22 de echipe, retrogradând la finalul sezonului în cel de-al treilea eșalon. 

SD Gernika Club (2013-2019), Real Union (2019-2020) și SD Amorebieta (2020-2022) sunt echipele la care a evoluat Gorka Larrucea. Este evaluat la 400.000 de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.

VIDEO Gorka Larrucea, noul mijlocaș al lui Dinamo, în acțiune

Dinamo va juca la matineu etapa viitoare

„Câinii” vor începe să fie programați la meciuri sâmbăta, după ce o perioadă îndelungată, inclusiv în prima divizie, nu prindeau weekendurile. Roș-albii vor juca la matineu, în concordanță cu eșalonul în care au ajuns.

Etapa următoare vor evolua cu Unirea Dej, „acasă” la Clinceni, de la ora 11:30. Apoi, cu Concordia, la Chiajna, se va juca tot în prima parte a zilei, tot sâmbăta. Meciul cu CSA Steaua, de acasă, dinamoviștii ar vrea să-l joace pe stadionul „Arcul de Triumf”, așteaptă vești în acest sens.

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.