Liga 1

Galeria Rapidului, mesaj jignitor înainte de meciul cu Sepsi: „Slugile lui Orban vor face tot posibilul să ne interzică accesul”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 25 August 2022

Fanii Rapidului au avut un mesaj dur la adresa celor de la Sepsi, înaintea meciului direct (sâmbătă, ora 21:45). 

Galeria Rapidului a primit 410 de bilete la meci, din cele 8.400 disponibile, iar suporterii sunt extrem de nemulțumiți și au ieșit la atac. 

Suporterii Rapidului, mesaj jignitor către Sepsi: „Slugile lui Orban” 

Peluza Nord a postat pe Facebook un mesaj jignitor la adresa clubului din Sf. Gheorghe și a anunțat detaliile deplasării de sâmbătă. 

Există o comunitate care se asociază cu un stat inexistent, utilizând simboluri și scandări extremiste și ofensatoare asupra României. Comunitatea este protejată și transformată în victimă, sun pretextul ,,corectitudinii politice" (sindromul ipocriziei severe în DEX). 

Slugile lui Orban ne-au oferit doar 410 de bilete, dar noi vom fi prezenți la stadion și ne vom susține echipa indiferent de circumstanțe. 

Deplasarea se va face cu mașinile personale și biletele se vor achiziționa direct de la stadion. 

Autoritățile maghiare vor face tot posibilul să interzică accesul tuturor suporterilor rapidiști, așa că haideți să venim în număr cât mai mare și să încurajăm băieții atât din stadion, cât și din afara lui, dacă va fi nevoie.

Pregătiți steagurile și eșarfe vișinii, alături de tricolor, și fiți pregătiți pentru abuzuri și instigări ale gazdelor. ÎMPREUNĂ SUNTEM DE NECLINTIT! Victorie pentru Rapid și România! Hai Rapid! Hai România! 

- Comunicat Peluza Nord Rapid 

VIDEO CTP, opinie fără perdea despre Viktor Orban: „Ce se întâmplă în Ungaria e o dictatură!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.