Conference League

Eroare după pauză! Ce a apărut pe grafica televiziunii norvegiene în repriza secundă

+43 Foto
Eroare după pauză! Ce a apărut pe grafica televiziunii norvegiene în repriza secundă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 august 2022

FCSB a jucat într-o atmosferă de senzație la Stavanger, în meciul decisiv pentru calificarea în grupele Conference League.

Televiziunea norvegiană nu a fost însă la înălțime, greșind numele lui FCSB pe grafica din repriza secundă. Pe ecran a apărut FCBS în loc de FCSB. După aproximativ 15 minute, eroarea a fost corectată.

VIDEO + FOTO Superatmosferă la Viking - FCSB! Imaginile trimise de corespondenții GSP în Norvegia: „România, România”!

  • Reporterul Dan Udrea și fotoreporterul Ionuț Iordache sunt corespondenții Gazetei Sporturilor în Stavanger (Norvegia) și transmit cele mai importante informații pentru cititorii GSP.ro.

Vicecampioana României a fost încurajată în Norvegia de circa 400 de suporteri români. 

>

Mulți dintre aceștia au arborat culorile României și au încercat să se facă auziți în infernul creat de cei 15.500 de fani norvegieni. 

Meciul s-a jucat cu casa închisă.

Reporterul GSP, luat pe sus în fața stadionului înainte de Viking - FCSB :)

Dan Udrea, unul dintre trimișii GSP în Stavanger pentru meciul dintre Viking și FCSB, a fost luat „pe sus” de un suporter în fața stadionului.

Cu aproximativ două ore înainte de fluierul de start, în timp ce filma o corespondență în fața Viking Arena, stadionul de 15.900 de locuri din Stavanger, un suporter norvegian s-a apropiat de reporterul GSP.

Într-un mod amical, Dan Udrea a fost luat în brațe și ridicat, ceea ce a stârnit râsetele trimișilor Gazetei în Norvegia.

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.