Conference League

Balaj, complet descătușat după calificarea în grupe: „M-a rugat mama să-mi cumpăr sedative. La gol am sărit în brațele ministrului Novak”

Cristi Balaj, alături de ministrul Eduard Novak

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 august 2022

Cristian Balaj (51 de ani), președintele lui CFR Cluj, a oferit primele reacții după calificarea echipei în grupele Conference League, în urma victoriei cu Maribor de la retur, 1-0. 

Ușurat după calificarea în grupe, Balaj a dezvăluit că a luat sedative înaintea partidei, astfel încât emoțiile să nu-și lase amprenta asupra stării sale. Președintele lui CFR a privit meciul de la lojă, alături de ministrul Sportului, Eduard Novak. 

>

În momentul golului calificării, venit în minutul 90, Balaj susține că a sărit în brațele politicianului! 

Cristi Balaj, complet descătușat după CFR Cluj - Maribor

„M-a rugat mama să-mi cumpăr sedative naturale și le-am folosit încă dinaintea meciului. Sunt vesel pentru că am câștigat, nu pentru că le-am luat.

La gol am sărit în brațele domnnului ministru Novak. Eram greu de controlat, trebuia să mă țină. A zis că o să câștigăm, a vrut să se califice toate echipele.

Norocul acesta se întoarce, când faci tot ce depinde de tine vin rezultatele. A fost o pregătire corectă, cantonament, deplasări, condiții bune, ne onorăm și datoriile financiare față de jucători în viitorul apropiat.

Suntem în grupe și vom avea încasări. Banii i-ar fi primit oricum, doar îi vor lua mai repede. Datoriile sunt în majoritatea lor către finanțator și el nu vrea să le încaseze, vrea să susțină clubul”, a afirmat Balaj la Orange Sport. 

Felicit jucătorii, o singură ocazie au avut cei de la Maribor.

- Cristi Balaj, președinte CFR Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.