Conference League

Gigi Becali, noi transferuri la FCSB după calificarea în grupele Conference League: „De mâine vorbim” + „Nu mă interesează coeficientul României”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 august 2022

Învinsă în tur, 1-2, FCSB s-a calificat dramatic în grupele Conference League, după 3-1 cu Viking. 

La finalul partidei, Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că a fost impresionat de Andrei Cordea și Florinel Coman și a anunțat noi transferuri. 

Gigi Becali, după calificarea FCSB în grupele Conference League

„Cel mai important e că luăm 7 milioane de euro. E vorba și de expunerea fotbaliștilor, dar și de coeficient, care crește. Coeficientul FCSB, nu al României. Nu mă interesează pe mine de România. Eu am o nevastă, voi aveți mai multe echipe. Eu am doar FCSB, voi mai multe echipe.

Nu a fost o calificare dramatică. Dramatic era dacă erau ei calificați și noi mergeam în grupe cu golul din ultimul minut. Dar nu e dramatică pentru că urmau prelungirile. Aveam încredere în Domnul. De ce să nu ne gândim la primăvara europeană? Avem un lot extraordinar.

De mâine vorbim de transferuri. Trebuie un atacant și un fundaș central. Încă nu îi știu. 

Trebuie neapărat să aducem un atacant și un fundaș central. Avem nevoie de un atacant. L-am remarcat pe Coman, a fost demențial. A dat pasă de gol, a scos și penalty. Pe locul 1 e Cordea, pe 2 e Coman. Mă bucur că Florinel redevine ce era”, a spus Gigi Becali la Pro Arena. 

VIDEO Atmosferă spectaculoasă Viking - FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.