Conference League

Mirel Rădoi, fair-play după ce a ratat grupele Conference: „Jucătorii care își controlează trăirile se califică. Trebuie respectați”

Mirel Rădoi, antrenor CSU Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 25 August 2022

Mirel Rădoi (41 de ani), antrenorul de la CS Universitatea, a oferit primele concluzii după returul cu Hapoel Beer-Sheva din play-off-ul Conference League, pierdut de olteni la loviturile de departajare, 3-4.

Egala vicecampioanei din Israel în 120 de minute astăzi și la finalul celor 90 de la Severin, Craiova și Hapoel au disputat calificarea în grupele Conference League la loviturile de departajare. 

Israelienii au avut nervii mai tari de la punctul cu var, unde toți cei 4 executanți au transformat cu brio. Din tabăra alb-albaștrilor au ratat Ivan și Bancu. 

Mirel Rădoi, după returul dintre Hapoel Beer-Sheva și Universitatea Craiova

„Trebuie să ținem cont de presiunea pusă de cei de la Beer-Sheva, au stat foarte sus. În repriza a doua am echilibrat balanța la nivel de ocazii și situații de gol.

Ne creăm situații, dar nu le fructificăm. Am deschis scorul, dar nu am fost lucizi după aceea, să menținem avantajul. La prelungiri și la penalty-uri este o loterie.

Echipa mai experimentată și jucătorii care își controlează trăirile se califică. Pe noi trebuie să ne întărească astfel de meciuri, în momentele grele se arată caracterele puternice.

Ca să putem juca iar în această competiție trebuie să ne întoarcem în campionat și să luăm meci cu meci. Felicitări adversarilor, trebuie respectați”, a precizat Rădoi. 

Mai multe știri din seara de Conference League: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.