Conference League

Șefii lui CFR Cluj pun presiune pe Dan Petrescu după calificarea în grupe: „Avem un lot foarte bun”

Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 25 august 2022

După calificarea în grupele Conference League, șefii lui CFR Cluj pun presiune pe Dan Petrescu.

În direct la GSP LIVE, Ștefan Gadola, unul dintre acționarii campioanei, a spus că își dorește ca CFR Cluj să aibă un parcurs cât mai mult în Conference League, dar fără să neglijeze Liga 1.

VIDEO Șefii lui CFR Cluj pun presiune pe Dan Petrescu

>

 „A fost un meci cu emoții mari, dar am avut speranță. Chiar dacă se termina 0-0 după 90 de minute, eram optimist că vom câștiga în prelungiri. 

Nu e vorba doar de buget, e o performanță pentru România. Ne bucurăm că suntem în grupe. Acum vom merge pe ambele drumuri înainte. Trebuie să facem o figură foarte bună în grupele Conference League, dar și în campionat. 

Avem un lot foarte bun și sper ca în ambele competiții să avem rezultate bune. Dacă mai sunt oportunități, vor mai fi transferuri. Sper să avem un lot bun și să facem față. Se ocupă cei responsabili”, a spus Ștefan Gadola la GSP Live. 

Nu avem nicio înfrângere în Europa! Îi felicit pe băieți, bravo lor! Patru ani la rând în grupe, nu cred că va mai face vreo echipă așa ceva. Mă bucur pentru FCSB, era bine să fie și Craiova în grupe, creștea cota jucătorilor și a fotbalului românesc. Meritau și ei o calificare. Îmi felicit jucătorii, s-au dăruit, au făcut un meci excelent. 

Am jucat numai cu campioane, cu mentalitate bună. E un succes important pentru noi, ne obligă să facem puncte în grupe și să fim atenți duminică în campionat 

- Dan Petrescu

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.