Conference League

Risto Radunovic, după ce a adus calificarea în grupe cu un gol în prelungiri: „Cele mai bune echipe din Conference să vină la București!”

+43 Foto
Risto Radunovic, FCSB

Articol de Dan Udrea, Ionuţ Iordache  —  joi, 25 august 2022

Risto Radunovic (30 de ani), cel care a înscris ultimul gol în Viking - FCSB 1-3, a fost copleșit de emoția calificării în grupele Conference League.

  • Vineri, 26 august, de la ora 15:30, va avea loc tragerea la sorți pentru grupele Conference League.
  • Reporterul Dan Udrea și fotoreporterul Ionuț Iordache au fost corespondenții Gazetei Sporturilor în Stavanger (Norvegia) și au transmis cele mai importante informații pentru cititorii GSP.ro.

„Este incredibil! Nu-mi puteam imagina așa ceva. Mă bucur enorm pentru echipă, pentru toți oamenii din jurul clubului care ne-au ajutat să ne calificăm. Mă bucur și pentru suporteri, niciodată nu ne-au lăsat la greu”, a spus Radunovic în dialogul cu trimisul GSP în Norvegia.

>

Risto Radunovic, eroul lui FCSB cu Viking: „Am meritat calificarea, am fost mai buni”

Referitor la meci, fundașul stânga muntenegrean a apreciat că „a fost foarte dificil, dar spun că am meritat calificarea. Am fost mai buni în cele două meciuri și am adus calificarea. Echipa a arătat caracter”.

Penalty-ul a fost în ultimul minut. Mă bucur că am fost calm și am reușit să înscriu. Important era să fiu calm, concentrat, și să dau unde vreau.

Vreau să vină cele mai bune echipe la București, să jucăm cu cele mai bune echipe din Conference League.

- Risto Radunovic, FCSB

Radunovic reușise să înscrie și în returul din turul 2 preliminar, la 4-2 cu Saburtalo. Și atunci a înscris ultimul gol al partidei, prin care FCSB a evitat prelungirile.

Mai multe știri despre Viking - FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.