Conference League

Acum e eroul FCSB contra lui Viking, acum un an era făcut praf de Becali: „E fricos, căcăcios, eu am nevoie de bărbați!”

+16 Foto
Risto Radunovic după Viking - FCSB / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 26 august 2022

VIKING - FCSB 1-3 a fost decis în ultimul minut, din penalty-ul executat cu sânge rece de muntenegreanul Risto Radunovic în ultimul minut al partidei. După meci, au explodat laudele, dar nu a fost mereu așa la FCSB. 

Nu mai departe de acum un an, Risto Radunovic era aspru criticat de patronul Gigi Becali. Fundașul muntenegrean de 30 de ani devenisă o țintă constantă a finanțatorului roș-albaștrilor, însă acum e titular incontestabil în garnitura lui Dică. 

Pe 17 mai 2021, după ce FCSB remiza pe terenul lui Sepsi, 2-2, Gigi Becali îl umilea într-o intervenție televiztă pe Radunovic. Fotbalistul care aseară a transformat cu sânge rece penalty-ul din meciul cu Viking era numit atunci „fricos și căcăcios” de Becali.

Radunovic, fotbalist adevărat, dar de când a venit aici, e fricos, e căcăcios. Toți, când vin la noi, le tremură picioarele. N-ai ce să le faci, nu sunt bărbați. Fotbalul se joacă pe bărbăție, am nevoie de bărbați”, a spus atunci Becali. 

Lucrurile s-au schimbat după reușita cu Viking, mai ales că Radunovic a marcat și în returul din turul 2 preliminar, la 4-2 cu Saburtalo. Și atunci a înscris ultimul gol al partidei, prin care FCSB a evitat prelungirile.

8a fost nota primită de Risto Radunovic în GSP, după superevoluția din meciul cu Viking

Risto Radunovic, emoționat după calificarea în grupele Conference League: „A fost incredibil”

>

Este incredibil! Nu-mi puteam imagina așa ceva. Mă bucur enorm pentru echipă, pentru toți oamenii din jurul clubului care ne-au ajutat să ne calificăm. Mă bucur și pentru suporteri, niciodată nu ne-au lăsat la greu.

Vreau să vină cele mai bune echipe la București, să jucăm cu cele mai bune echipe din Conference League.

- Risto Radunovic

15 imagini de excepție surprinse de GSP după ce FCSB s-a calificat în grupele Conference League

+16 Foto
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.