Conference League

4 momente speciale care nu s-au văzut la TV după Viking - FCSB

Articol de Dan Udrea, Ionuţ Iordache  —  vineri, 26 august 2022

Dincolo de euforia generală provocată de calificarea în grupele Conference League, finalul meciului Viking - FCSB a adus și câteva momente profunde, ratate de camerele TV. Echipa GSP trimisă în Norvegia a surprins patru astfel de ipostaze, pe care le relatează în rândurile de mai jos.

  • Reporterul Dan Udrea și fotoreporterul Ionuț Iordache au fost corespondenții Gazetei Sporturilor în Stavanger (Norvegia) și au transmis cele mai importante informații pentru cititorii GSP.ro.

1. „Vampirul” Radunovic l-a tachinat pe Tavi Popescu

Risto Radunovic a avut toate motivele din lume să fie fericit la finalul partidei. Muntenegreanul a transformat imperial penalty-ul ce a adus calificarea roș-albaștrilor, iar apoi s-a descătușat în mijlocul colegilor. Entuziasmul a fost atât de mare încât fundașul stânga l-a mușcat, în glumă, pe tânărul Tavi Popescu, momentul fiind imortalizat de fotoreporterul GSP Ionuț Iordache.

Gestul inedit al lui Radunovic / foto: Ionuț Iordache / GSP

2. MM, plecăciune în fața suporterilor români din tribune 

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, nu a trecut cu vederea susținerea deosebită de care FCSB a avut parte la Stavanger. Oficialul a mers la „gard” special pentru a le mulțumi fanilor care au încurajat frenetic echipa pe toată durata celor 90 de minute.

foto: Ionuț Iordache / GSP

Vicecampioana României a fost încurajată la Stavanger de circa 400 de suporteri români. Mulți dintre aceștia erau îmbrăcați în echipamentul naționalei, au arborat steagurile României și au încercat să se facă auziți în infernul creat de cei 15.500 de fani norvegieni. Meciul s-a jucat cu casa închisă.

3. Un apel cât o mie de cuvinte: Dică, discuție emoționantă cu soția

Fotoreporterul Gazetei a mai surprins un moment special. Singur în tot stadionul la finalul meciului, Nicolae Dică și-a sunat soția, care i-a spus că Marco Ilie, băiatul în vârstă de 17 ani, plânge de fericire pentru succesul echipei tatălui său.  

„Vorbeam după meci cu soția, mi-a spus că băiatul meu a plâns de bucurie. Când vorbesc despre familie... sunt oamenii care au fost alături de mine mereu”, a spus Dică la zona mixtă, cu vocea frântă de emoție.

Nicolae Dică, surprins vorbind la telefon de fotoreporterul GSP

4. Dică și MM ca la început, pentru cine n-a știut

Cu o prietenie de aproape 20 de ani în spate, simbioza dintre Mihai Stoica și Nicolae Dică e evidentă. După meci, cei doi au ieșit ținându-se de gât de la vestiar, semn că relația lor e mai strânsă ca niciodată. 

Nicolae Dică și Mihai Stoica după Viking - FCSB, foto: Ionuț Iordache / GSP

În 2004, MM a fost cel care a propus transferul lui Dică de la FC Argeș. Ulterior, Nicolae avea să devină decarul, căpitanul și idolul roș-albaștrilor. 

VIDEO Risto Radunovic, emoționat după calificarea în grupele Conference League: „A fost incredibil”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.