Liga 1

Poenaru e nemulțumit de repriza a doua cu FCU Craiova: „Au apărut nesincronizări. Nu prea i-am înțeles pe băieți”

+27 Foto
UTA a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în etapa #7 din Liga 1

Articol de Alexandra Fechete (foto)  —  vineri, 26 august 2022

UTA a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în etapa #7 din Liga 1. Ilie Poenaru, antrenorul arădenilor, a remarcat prestația elevilor săi în prima parte, dar i-a și criticat pentru cum au evoluat în repriza secundă.

„Au fost 2 reprize diametral opuse, în prima am făcut tot ceea ce trebuie, am fost mai buni. Dar în a doua, după primele 5 minute, am început să coborâm liniile, deși le-am spus să avem posesie, să temporizăm, să le tăiem elanul. Au apărut nesincronizări. Nu prea i-am înțeles pe băieți.

Trebuie să gestionăm mai bine avantajul. E loc de mai bine. Dar facem un joc bun, care bucură publicul. Le mulțumesc suporterilor, sunt incredibili, ce atmosferă pot să facă! Înseamnă foarte mult pentru noi.

Craiova are o echipă foarte bună, felicitări lui Marius pentru tot ceea ce face acolo!”, a spus Ilie Poenaru la Orange Sport.

Criză la Craiova: Croitoru are 3 eșecuri în 4 etape! UTA urcă pe loc de play-off

Duelul a fost unul extrem de interesant. Nu doar între două echipe care au declarat că vor play-off-ul, ci și între 2 tehnicieni care nu au produs rezultate scontate, având postul amenințat. UTA a fost mai eficientă și a obținut o victorie importantă, dar și o săptămână în plus de liniște. 

Arădenii nu au pierdut timpul și au deschis scorul în primele 10 minute, după o fază executată perfect. Jobello a aruncat o centrare la bara a doua, Otele a țâșnit de lângă Huyghebaert și a reluat din plonjon în poarta lui Popa. 

Oltenii au încercat să dea replica, dar defensiva "Bătrânei Doamne" a fost de netrecut. Elanul oaspeților a fost tăiat fix înainte de pauză de către Duarte, care a pierdut inexplicabil o minge la mijlocul terenului, care i-a pus pe adversari într-o situație de 3 contra 1. Cascini i-a pasat lui Postolachi, care a finalizat puternic la scurt. 

Ajustări în disperare 

Enervat până la culme de evoluția elevilor săi, Croitoru a schimbat benzile din atac, lucru ce i-a dat o altă față echipei sale, care în primul sfert de oră al reprizei secunde a atacat frenetic. După câteva ocazii mari ratate de Asamoah, Compagno și Iancu, oltenii au redus din diferență, profitând și ei de o greșeală a gazdelor. 

Compagno a reluat cu capul o centrare din corner, Cascini a respins aiurea din fața lui Balauru direct la Iancu, care a îndeplinit doar o simplă formalitate. 

Croitoru a introdus toate soluțiile ofensive pe care le avea pe bancă, oaspeții s-au aruncat cu toate forțele în atac, dar UTA a rezistat. Balauru a scos în prelungiri din vinclu capul lui Compagno, pecetluind soarta meciului. Aradul mai obține câteva momente de răgaz, Bănia e copleșită de incertitudine.

Teren cârpit 

Gazonul de pe "Francisc Neuman" a avut de suferit după festivalul de muzică organizat în weekend pe stadion. Pentru a încerca să-l repare, arădenii au montat marți niște rulouri noi de gazon, pe care le-au stropit cu o substanță specială, pentru a se "prinde". Rezultatul a fost unul dezastruos, zona recent acoperită fiind una foarte greu practicabilă. De asemenea, aceasta a căpătat o culoare închisă, în contrast cu restul gazonului.

11.000 de suporteriau asistat la meciul dintre UTA și FCU Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.