Liga 1

FCSB și-a găsit atacant în Liga 1: „Gigi a făcut deja o ofertă”

Compagno (în albastru) este unul dintre atacanții din Liga 1 apreciați de Becali / Sursă foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 august 2022

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, spune că roș-albaștrii sunt gata să mute din nou pe piața transferurilor, după ce echipa a acces în grupele Conference League. MM a fost delegat de patronul Gigi Becali să se ocupe, alături de Dică, de aducerea unui atacant și a unui fundaș central. 

„Sigur că e o responsabilitate în plus. Nu. Sunt variante pe care le-am studiat, dar care nu ne încântă. Nu suntem în situaţia în care am fost când l-am luat pe Tamm. Tamm era clar că o să-şi găsească echipă. 

Acum chiar pot să spun că e o certitudine. O să încercăm. Gigi a făcut deja o ofertă pentru un atacant. Nu aş vrea să dau nume. E din campionatul nostru, poate jucătorul nu ştie, nu s-a vorbit cu el. Mai e timp.

Urmărim jucători. Eu vreau să fie şi comunitar, să fie cu cifre în ultimul sezon, să fi jucat, precum Tamm, să fi jucat la toate echipele la care a fost. Am primit nişte propuneri de jucători care n-au mai jucat de mult timp. Mi-e greu să dau nume”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Compagno, din nou o țintă pentru FCSB?!

Anunțul lui MM vine la două săptămâni de când Gigi Becali dezvăluia că a luat legătura cu Adrian Mititelu și i-a oferit 500.000 de euro pentru Andrea Compagno (26 de ani). Finanțatorul lui FCU Craiova a refuzat atunci propunerea, însă nu e exclus ca patronul roș-albaștrilor să fi revenit pe pista atacantului italian cu o ofertă îmbunătățită, după calificarea în grupele Conference. 

Eu vreau să luăm un atacant cu experiență și un fundaș central cu experiență. Să-i găsească Dică și MM! MM l-a adus și pe Tamm, iar eu sunt încântat de el. Pot să fie și din South Africa sau South America, pot să fie și din Dudești sau Țăndărei, că nu contează.

- Gigi Becali, la Pro Arena

VIDEO Dumitru Dragomir, declarații după ce FCSB și CFR s-au calificat în grupele Conference League: „Am anticipat corect”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.