Conference League

Antrenorul lui Viking face acuzații șocante: „Cei de la FCSB au venit cu pungile de cadouri pentru arbitri, facem observație la UEFA”

+16 Foto
Roș-albaștrii au înscris golul de 3-1, cel al calificării, în urma unui penalty dictat în prelungiri de arbitrul ungur Tamás Bognár / Sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 27 August 2022

Morten Jensen, antrenorul celor de la Viking, lansează acuzații extrem de grave în presa din Norvegia, susținând că oficialii celor de la FCSB le-ar fi oferit cadouri arbitrilor la finalul partidei de joi seara. Roș-albaștrii au înscris golul de 3-1, cel al calificării, în urma unui penalty dictat în prelungiri de arbitrul ungur Tamás Bognár.

Eliminați de FCSB din play-off-ul Conference League, norvegienii n-au trecut nici acum peste înfrângerea suferită joi. Morten Jensen, tehnicianul lui Viking, spune că românii ar fi recompensat brigada maghiară cu mici „atenții” la finalul partidei. Ieri, presa scandinavă a acuzat penalty-ul dictat în favoarea roș-albaștrilor în al treilea minut al prelungirilor. 

Morten Jensen: „Un reprezentant al FCSB a venit cu cinci pungi de cadouri”

„Eram pe drumul către vestiarul arbitrilor, chiar în fața zonei mixte, când un reprezentant al lui FCSB a venit cu cinci pungi de cadouri.

Când s-a întors, mai avea doar una singură. Au fost patru arbitri la meci, deci am fost foarte surprins. Toată lumea cu care am vorbit despre asta crede că a fost un lucru ciudat, așa că probabil le vom face o mică observație celor de la UEFA", a spus Morten Jensen în publicația scandinavă Dagbladet, citată de digisport.ro

E posibil să fi fost o chestie culturală sau ceva de genul ăsta.

- Morten Jensen

7a fost nota primită de arbitrul Tamás Bognár în caseta tehnică din GSP

Jurnaliștii norvegieni, revoltați de penalty-ul primit de FCSB

Presa norvegiană e de părere că penalty-ul dictat în prelungiri de „centralul” maghiar Tamás Bognár în favoarea românilor a fost unul acordat eronat, aceștia considerând căderea lui Florinel Coman drept una „teatrală”.

Arbitrul maghiar a avut prezență de spirit și a văzut faultul suportat de Florinel Coman în careul nordicilor, arătând imediat punctul cu var. Radunovic nu a ratat, curmând visul european al norvegienilor. Presa scandinavă a reacționat dur la adresa lui Bognár.

„Visul european s-a destrămat după drama de la penalty. Două greșeli de portar și un penalty discutabil, acordat în prelungiri, înseamnă că visul lui Viking a fost oprit”, au notat jurnaliștii de la VG.

+16 Foto
FCSB s-a calificat în grupele Conference League / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Christian Gauseth, unul dintre experții site-ului menționat, a fost mult mai vehement: „Reluările arată că Bjørshol abia îl atinge pe jucătorul român. S-a aruncat, a fost o cădere ieftină. Nu e niciodată penalty acolo. E neobișnuit să fluieri 11 metri la așa ceva. E ceva teatral, nici măcar nu a fost un tackle”, a reclamat norvegianul, conform sursei citate.

Cel mai rău lucru din câte am văzut. Florinel Coman a căzut foarte ușor după atingerea lui Sondre Bjørshol. 

- Publicația Dagbladet

VIDEO Risto Radunovic, emoționat după calificarea în grupele Conference League: „A fost incredibil”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.