Liga 1

Becali a spus tot! Cum au decurs negocierile cu Mititelu pentru Compagno: „Am încercat mai întâi așa”

FCSB a dat o lovitură importantă pe piața transferurilor, reușind să-l transfere pe Andrea Compagno de la FCU Craiova

Articol de Remus Dinu  —  sâmbătă, 27 august 2022

FCSB a dat o lovitură importantă pe piața transferurilor, reușind să-l transfere pe Andrea Compagno de la FCU Craiova, mutare anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a dezvăluit cum au decurs negocierile cu Adrian Mititelu pentru semnătura golgeterului Ligii 1.

Chiar dacă în urmă cu două săptămâni spunea că „nu-l cedează pe Compagno nici pentru două-trei milioane de euro”, patronul lui FCU Craiova s-a răzgândit în cele din urmă și a acceptat să-l vândă pe italian la FCSB. 

Prețul final? 1,5 milioane de euro, o sumă pe care Becali n-a fost inițial dispus să o achite. Refuzat de Mititelu la primele oferte, latifundiarul n-a avut încotro și a scos din buzunar 1,5 milioane pentru puncherul originar din Palermo.

Gigi Becali, despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB: „Am dat cât a vrut Mititelu și gata”

„Da, Compagno este jucătorul FCSB! Ne-am înțeles cu Craiova, acum trebuie să vorbim și cu băiatul. Doar fac actele acum, totul s-a terminat. Suma este de un milion și jumătate! 

Negocierile n-au fost grele. Mititelu atât a cerut, nu a vrut să lase! Am încercat 700.000 de euro, un milion, un milion două sute. Dacă am văzut că nu lasă, am dat cât a vrut el și gata”, a declarat Becali, contactat de GSP.ro în jurul prânzului. 

Andrea Compagno la FCSB. Ultimul transfer pe axa Mititelu - Becali s-a terminat cu o condamnare!

FCSB transferă, așadar, cel mai important jucător de la FCU Craiova, italianul fiind căpitanul și golgeterul juveților. E prima mutare pe axa Mititelu - Becali din 2011, de la momentul în care Gigi îl lua de la Știința pe Mihai Costea pentru 1,4 milioane de euro.

Adrian Mititelu a fost condamnat în noiembrie 2020 la 3 ani de închisoare în cazul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB. Acesta a fost găsit vinovat de evaziune, deși în primă instanță fusese achitat.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.