Liga 2

„Câinii” umiliți de Cocian » Cine e fotbalistul care a făcut-o franjuri pe Dinamo: „Un sentiment de nedescris, am cântat întruna”

+16 Foto
Unirea Dej și bucuria de nedescris de după meciul cu Dinamo / FOTO: Raed Krishan

Articol de Remus Dinu  —  sâmbătă, 27 august 2022

Dinamo e în genunchi și în liga secundă, iar pe spatele suferinței „câinilor” își construiesc numele, în fiecare etapă, jucători cu CV-uri obscure din Liga 2. Angelo Cocian de la Unirea Dej e ultimul exemplu. Mijlocașul de 22 de ani s-a distrat azi cu apărarea lui Burcă, marcând o „dublă” spectaculoasă în victoria de la Clinceni, 3-2

Un șut imparabil la colțul lung și o execuție rafinată, din prima, fără preluare. Sunt amintirile cu care Angelo Cocian va rămâne mult timp de acum înainte. Tânărul care a făcut franjuri apărarea lui Dinamo a povestit senzațiile trăite în partida în care a fost eroul echipei sale.

Angelo Cocian, după ce a îngenuncheat-o pe Dinamo: „Un sentiment de nedescris! Am cântat întruna!”

Mă bucur foarte mult că am reușit să marchez două goluri importante pentru echipă, e o victorie foarte frumoasă. A fost un sentiment de nedescris!

Atunci când îți ajuți echipa cu un joc bun, gol sau pasă de gol, este ceva benefic atât pentru tine, ca jucător, cât și pentru echipă”, a spus Angelo Cocian, intervievat de GSP.ro. El a avut apoi un mesaj special:

Le dedic golul părinților mei, care m-au susținut necondiționat”, a spus Angelo, acesta dezvăluind care a fost starea de spirit în vestiar și în autocar, după victoria cu Dinamo: „Am cântat întruna, suntem răgușiți puțin! Din păcate, ni s-a descărcat boxa. Unii continuă petrecerea, alții la somn, că-s obosiți”. 

+16 Foto
Dinamo - Unirea Dej / Sursă foto: Raed Krishan (GSP)

Angelo Cocian, killer-ul „câinilor”, are ambiții mari: „Să prindem play-off-ul și să facem o surpriză frumoasă!”

Fotbalistul de 22 de ani a evoluat în anii trecuți la FC Argeș sau UTA, dar n-a reușit să se impună la cele două echipe aflate acum pe prima scenă. Angelo a spus ce planuri are cu cariera sa.

„Am început fotbalul la Școala de Fotbal Primavera Satu Mare, mi-am făcut debutul la profesioniști la Olimpia Satu Mare, apoi am fost la UTA, Unirea Tășnad, Pitești, Chișineu Criș si Unirea Dej. Pe viitor, sper să am evoluții cât mai bune, să-mi ajut echipa cât mai mult, să prindem play-off-ul și să facem o surpriză frumoasă anul acesta.

Orice jucător își dorește să evolueze pe prima scenă a fotbalului românesc. Vom vedea pe viitor ce va fi. Daca o să am evoluții bune și echipa o să joace bine, sunt sigur că în viitorul apropiat voi face pasul spre eșalonul superior”, a mai spus mijlocașul. 

100.000 de euroe cota de piață a lui Angelo Cocian, conform Transfermarkt

VIDEO Atmosfera de la Dinamo - Unirea Dej, filmată de reporterii GSP.ro

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.