Liga 1

Dan Petrescu a făcut scandal la conferință: „Trebuie arestați! Sunt șocat, e incredibil!”

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a luat atitudine împotriva spectatorilor din România care îl înjură în timpul partidelor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 august 2022

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a luat atitudine împotriva spectatorilor din România care îl înjură în timpul partidelor.

După returul din play-off-ul Conference League cu Maribor, câștigat cu 1-0, „Bursucul” s-a plâns de un spectator care nu i-ar fi dat pace pe parcursul jocului: „Era un idiot în tribună, tot meciul mi-a dat indicații să joace nu știu cine... nu l-am mai suportat! Vine la fiecare meci, cred că e pus de cineva”.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj: „Ăștia care mă înjură tot meciul trebuie arestați!”

Azi, la conferința de presă premergătoare partidei cu Farul, Petrescu a aprofundat subiectul:

>

„E mai bine pe bancă decât în fața televizorului, chiar dacă e presiunea maximă la fiecare meci. Contestatar a fost doar un băiat (n.r. - la meciul cu Maribor), care am înțeles că a fost pus de cineva. Sper să nu mai vină pe la meciuri sau să stea în altă parte, nu în spatele meu. Am mai pățit asta la Cluj și în România. În străinătate mereu am fost lăsat în pace. 

Și la FCSB, și la Craiova se pun 4-5 în spatele băncii, nu se uită la meci, mă înjură de neveste, de copii și de familie tot meciul! Doar în România se întâmplă asta. Băieții ăștia trebuie arestați! Mă înjură non-stop! Nu am mai văzut asta în toată istoria fotbalului. 

Ce le-am făcut eu?! Eu pun la suflet orice, toată lumea știe, mă deranjează. Eu doar muncesc pentru fotbal, eu nu păcălesc fotbalul. Sunt șocat! În străinătate de ce am fost tratat corect și n-avea nimeni treabă cu mine? În România e la modă să-l înjuri pe Petrescu. Incredibil!”.

CFR Cluj - Farul se joacă duminică, de la ora 18:30. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. Eliminat în meciul cu Chindia (2-0), Dan Petrescu e suspendat pentru această partidă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.