Campionate

Fantasticul Haaland » Hattrick și revenire uluitoare împotriva lui Crystal Palace

Erling Haaland/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 august 2022

Manchester City a învins-o pe Crystal Palace, scor 4-2, într-un meci din etapa #4 din Premier League.

„Cetățenii” au revenit fantastic pe Etihad Stadium, după ce Crystal Palace conducea cu 2-0 la pauză. Erling Haaland, superstarul lui Guardiola, a reușit un hattrick și a ajuns la 6 goluri în Premier League.

Haaland, eroul lui Manchester City împotriva lui Crystal Palace

Manchester City a avut o primă repriză dezastruoasă în fața lui Crystal Place. Londonezii conducea încă din minutul 4, după autogolul lui Stones. Echipa lui Patrick Vieira și-a dublat avantajul 18 minute mai târziu, prin Andersen, care a reluat în plasă centrarea lui Eze venită din corner.

Trupa lui Guardiola a dat primele semne de viață în minutul 24, când Haaland a driblat portarul, dar a șutat în plasa laterală dintr-un unghi foarte închis. După pauză, Manchester City și-a distrus adversara.

Mai întâi, Bernardo Silva a redus din diferență în minutul 53, cu un șut din marginea careului. Apoi, a venit rândul lui Haaland să strălucească. Erling a egalat după o oră de joc, cu capul, din centrarea precisă a lui Foden.

Apoi, scandinavul a finalizat o fază absolut genială reușită de „cetățeni”. Jucătorii lui Guardiola au pasat rapid, din prima, în fața careului mic. Mingea ajuns la Haaland, care a îndeplinit o simplă formalitate, împingând mingea în poarta goală. 

Erling a reușit însă hattrick-ul în minutul 81. El a fost lansat în adâncime, s-a luptat cu cei doi stoperi adverși. Cei doi nu l-au putut opri pe Haaland, care a trimis mingea plasat, fără șanse pentru portarul advers. Atacantul a fost scos pe final, în uralele întregului stadion.

Manchester City - Crystal Palace 4-2

  • Au marcat: B. Silva 53, Haaland 62, 70, 81 / Stones (ag.) 4, Andersen 22

Manchester City: 31. Ederson - 7. Cancelo, 5. Stones, 3. Dias, 2. Walker - 20. B.Silva, 16. Rodri, 17. De Bruyne - 26. Mahrez, 9. Haaland, 47. Foden
Crystal Palace: 13. Guaita - 17. Clyne, 2. Ward, 16. Andersen, 6. Guehi, 3. Mitchell - 9. Ayew, 28. Doucoure, 15. Schlupp, 10. Eze

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.