Liga 1

Condiția pusă de directorul CNI la stadionul pe care joacă FCSB: „Nu poți să «omori» Arena Națională!”

Ce au decis administratorii Arenei Naționale în legătură cu închiriere a celui mai scump stadion al României. Condiția pusă de directorul CNI

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 27 August 2022

Arena Națională, cel mai mare stadion al țării, cu o capacitate de 55,635 de locuri, a fost, începând cu anul 2011, casa echipei naționale a României, precum și a unor echipe ce evoluează în Liga 1, ca FCSB și Rapid.

Acum, directorul Companiei Naționale de Investiții, Adrian Cefalan, a declarat că formațiile care doresc să închirieze Arena Națională vor trebui să închirieze întreg stadionul, nu un inel sau două, cum se întâmpla până acum. 

Noua condiție impusă de CNI pentru a da spre închiriere stadionul bucureștean

„Nu poți să «omori» Arena Națională, doar n-am făcut-o degeaba! Nimeni nu spune chestia asta. Facem doar Saga și concerte? Naționala ba e în Ghencea, ba în Giulești. Când ai meciuri mari, 40.000 de oameni, te duci pe Arena Națională”, a spus Cefalan pentru Prosport.

Dinamo vrea să joace derby-ul cu CSA Steaua pe Arena Națională

Dinamo o întâlnește pe CSA Steaua în etapa cu numărul 6 din Liga 2, iar administratorul special al „câinilor roșii”, Vlad Iacob, a spus că ar vrea ca partida să se joace pe Arena Națională, dacă situația financiară a clubului din Ștefan cel Mare va permite acest lucru. 

„Nu știu care sunt șansele să jucăm acolo, dar dacă vom avea o audiență bună la meciurile de acasă... Am avut noroc, ca să zic așa, la tragerea la sorți, și vom evolua acasă împotriva celor de la CSA Steaua.

Dacă audiența la meciurile de acasă a lui Dinamo va fi una bună, vom face tot posibilul să evoluăm pe Arena Națională împotriva lor”, a declarat administratorul lui Dinamo pentru Pro Arena.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.