Liga 1

Până la urmă se face » Atacantul remarcat la Benfica vine să ia titlul în Liga 1: „Ne-am înțeles”

Ze Gomes, în roșu // FOTO: Imago

Articol de Alexandru Barbu  —  sâmbătă, 27 august 2022

CFR Cluj a bătut palma cu atacantul portughez Ze Gomes (23 de ani), iar contractul urmează să fie parafat zilele viitoare, susține conducerea „feroviarilor”.

După accidentarea lui Debeljuh, campioana și-a propus să întărească ofensiva, iar în atenția clujenilor a intrat Jose Ze Gomes, un fotbalist crescut de Benfica, care a evoluat ultima dată pentru italienii de la Seregno, în Serie D.

Ze Gomes, foarte aproape de CFR Cluj

Deși a existat informația că Ze Gomes are probleme fizice și din această cauză transferul în Gruia ar fi picat, conducerea CFR-ului a precizat pentru GSP.ro că mutarea are șanse foarte mari să se realizeze. 

Ne-am înțeles cu jucătorul, n-au fost probleme la vizita medicală, credem că se va rezolva totul în câteva zile, mai trebuie doar să vină niște acte de la Federația Italiană”, a precizat un oficial al ardelenilor.

Jurnalistul italian Luca Bendoni a dezvăluit și detalii de la negocieri: „Contract pe 3 ani, în ultimul sezon jucătorul va încasa mai mult de 100.000 de euro”.

Ze Gomes a evoluat pentru naționalele U15, U16, U17, U19 și U20 ale Portugaliei. Este crescut la academia celor de la Benfica, echipă de care s-a despărțit definitiv în februarie 2021, când semna cu Cernomoreț, Bulgaria. De-a lungul carierei, el a mai fost împrumutat la Portimonense și la Legia Gdansk.

În sezonul trecut, Ze Gomes a reușit 3 goluri în 13 partide jucate la Seregno. Cu Debeljuh pe tușă, Dan Petrescu are 5 atacanți la dispoziție: Cephas Malele, Emmanuel Yeboah, Jefte Betancor, plus Daniel Birligea și Sergiu Buș, ultimii doi proaspăt reveniți după accidentări. 

200.000 de euroeste cota lui Ze Gomes, potrivit Transfermarkt

Dan Petrescu, revoltat de ce pățește pe stadioanele din România: „Trebuie arestați”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.