Liga 1

FC Argeș, revenire superbă împotriva Chindiei » Ișfan și Garita au fost decisivi. Clasamentul ACUM

Argeș - Chindia, în etapa #7, live

Articol de Denisa Dudescu  —  Sunday, 28 August 2022

FC Argeș a câștigat acasă cu Chindia, scor 2-1, în etapa #7 din Liga 1.

FC Argeș a dominat-o pe Chindia încă din startul meciului. Ișfan a avut prima ocazie în minutul 6, dar șutul său de la distanță a fost respins de Căbuz în lateral. Piteștenii au continuat atacurile și au fost aproape de deschiderea scorului prin Bertrand, dar extrema din Madagascar a șutat slab, dintr-o poziție bună. 

A venit apoi rândul lui Ișfan să treacă din nou pe lângă gol. În minutul 10, mijlocașul ofensiv a trimis periculos cu capul, dar Căbuz a atins ușor mingea și a respins-o pe lângă poartă.

Cu toate acestea, Chindia a deschis scorul. Popadiuc a profitat de gafa impardonabilă a lui Marius Constantin și l-a învins pe Straton. Stoperul piteștenilor trimisese cu capul spre propriul portar, dar a pasat prea moale și mingea a ajuns la atacantul Chindiei.

Un minut mai târziu, echipa lui Mihalcea a fost aproape de 2-0, dar Popa a fost oprit cu succes de Straton. Portarul gazdelor a fost din nou la post, înainte de pauză, când a reținut șutul lui Popadiuc, scăpat singur. Startul reprizei secunde a semănat cu startul meciului. Ișfan a fost din nou aproape de gol, dar reluarea sa din voleu a trecut puțin pe lângă poartă. Căbuz era bătut.

Argeș a reușit în cele din urmă să marcheze. Garita a reușit unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului. Atacantul a trimis din „foarfecă”, sub bară, fără speranțe pentru portarul Chindiei. Ișfan a spart ghinionul și a înscris și el în cele din urmă. Mijlocașul ofensiv a marcat cu capul, din apropiere, după o centrare perfectă din partea dreaptă. Nu s-a mai marcat, iar gazdele s-au impus după ce au întors rezultatul în partea secundă.

FINAL. FC Argeș - Chindia Târgoviște 2-1

1600 de spectatoriau asistat la FC Argeș - Chindia

FC Argeș - Chindia Târgoviște, echipele de start:

FC ARGEȘ: 1. Straton - 70. Jakolis, 23. M. Constantin, 92. Cestor, 16. Vianna - 4. Meza Colli, 6. Nijke - 11. Ișfan, 21. Alceus, 24. Bertrand - 14. Garita
REZERVE: 12. Greab, 2. Tofan, 3. Latovlevici, 7. Rainov, 8. I. Șerban, 10. Calcan, 17. Dobrosavlevici, 20. Celestine, 77. Covaci
ABSENT: Turda (accidentat)
ANTRENOR: Andrei Prepeliță

CHINDIA: 33. Căbuz - 98. Căpușă, 6. Celea, 25. Boldor, 8. Ad. Ioniță - 5. Vorobjovas, 4. Passaglia - 77. A Șerban, 59. Popadiuc, 80. D. Dumitrașcu - 19. D. Popa
REZERVE: 1. D. Moldovan, 7. Al. Jipa, 9. Cooper, 11. Atanase, 13. Cherchez, 15. C. Dinu, 23. Mihaiu
ABSENT: Neguț (suspendat)
ANTRENOR: Adrian Mihalcea

Stadion: Nicolae Dobrin - Trivale (Piteşti)
Arbitru: Dima Iulian (Bucureşti) / A1: Constantinescu Andrei (Bucureşti), A2: Marchidanu Marius Cristian (Brăila) / Arbitru VAR: Barbu Marian (Făgăraş), Arbitru AVAR: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.