Liga 1

Gafă majoră a portarului care se cerea la națională » Cum a luat gol Niczuly în meciul cu Rapid

+11 Foto
Niczuly gafează decisiv în Sepsi - Rapid, iar Sefer marchează/ foto: captură Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 27 august 2022

Sepsi - Rapid, în etapa #7 din Liga 1. Roland Niczuly, portarul covăsnenilor, a făcut o gafă imensă la scorul de 1-0 pentru echipa sa.

Antonio Sefer a profitat de gafa portarului și a trimis mingea în poarta goală, cu capul, pentru 1-1. A fost al treilea gol al lui Sfere în acest sezon, după „dubla” din meciul cu FC Argeș (2-1)

Niczuly, gafă imensă în Sepsi - Rapid

După ce Sepsi a deschis scorul în minutul 27, prin Rondon, dintr-un penalty provocat de Sefer, Niczuly i-a băgat pe rapidiști în meci. 

Portarul covăsnenilor a ratat mingea la o centrare venită din partea dreaptă, de la Ioniță, și deviată de Ștefănescu. El a plonjat încercând să boxeze, dar doar a șters mingea, care a ajuns pe capul lui Sefer. Mijlocașul Rapidului a profitat și a marcat.

Niczuly se cerea la națională în mai

În mai, înaintea meciurilor naționalei din Liga Națiunilor, Roland Niczuly se declara dezamăgit că „nu a primit niciun semn” din partea selecționerului Edi Iordănescu. Portarul lui Sepsi avertiza că ar accepta o convocare la naționala Ungariei.

„Consider că am făcut un sezon bun și nu am primit niciun semn de la naționala României. Prima opțiune este România, dar dacă ar veni un semn din partea Ungariei, nu o voi refuza. Dacă nu sunt dorit în țară, unde îmi doresc să ajung la națională, voi merge în altă parte”, a spus Niczuly.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.