Stiri extrasport

Cât costă darul oferit de Becali la nunta lui George Simion: „E dat din dragoste. A vrut să mă pună naș”

+7 Foto
foto: Facebook @George Simion

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 28 August 2022

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a declarat că a oferit brânză în valoare de 20.000 de euro pentru nunta lui George Simion cu Ilinca.

Liderul partidului AUR s-a căsătorit pe 27 august cu logodnica sa, Ilinca. Simion a vrut să îl pună naș pe Becali, dar patronul de la FCSB a refuzat, deoarece nu a putut fi prezent la nuntă.

+7 Foto
Sursă foto: facebook.com/IlincaValentinaMvi

Gigi Becali: „Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro”

„Eu am dat brânza care costă vreo 20.000 de euro. Omul face totul pe față, primește cadou de nuntă brânză, primește cadou de nuntă berbecuț. Păi, ăștia sunt invidioși pe dragoste. Vorbeam cu cineva că domne, o să fie președinte. Și ce, am eu nevoie de președinte? 

N-am nevoie de nimic, dar i-am dat din dragoste, i-am dat aproape 20.000 de euro din dragoste. Și nu am nevoie de el și nici nu m-am dus la nuntă și tot am dat. A vrut să mă pună și naș și eu i-am zis că nu mai merg la nuntă. 

«Tu trebuie să ai nași care să vină la nuntă, la masă. Eu la masă nu mai merg, eu de distracții fug, nu mă mai interesează». Omul ăsta a făcut o nuntă și a gândit așa, eu zic că a făcut foarte bine, el a făcut totul cu dragoste, zic eu. Că după aia sunt anumite consecințe și că va câștiga politic poate s-a gândit și puțin la asta. S-a gândit și la asta, că e normal să te gândești”, a declarat Gigi Becali, potrivit realitatea.net.

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.