Campionate

Jose Mourinho, furios la derby-ul cu Juventus: „Mi-e rușine că sunt antrenorul vostru!”

Jose Mourinho și Paulo Dybala / foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 august 2022

Juventus și Roma au remizat, scor 1-1, într-un meci din etapa #3 din Serie A. Jose Mourinho (59 de ani) a dezvăluit ce le-a transmis jucătorilor la pauză, când erau conduși cu 0-1.

Antrenorul portughez consideră că echipa sa a avut mare noroc în prima repriză, când putea lua mult mai multe goluri. El a declarat că atitudinea elevilor săi a fost rușinoasă.

Mourinho, nervos pe jucătorii Romei

„După prima repriză mi-a fost rușine. În vestiar le-am spus băieților că mi-e rușine să fiu antrenorul lor. M-am rugat în primele treizeci de minute ca prima repriză să se termine doar cu un gol primit. Am fost foarte norocoși, trebuie spus.

Nu este o chestiune de tactică, ci o chestiune de atitudine, pe care nu o poți accepta de la o echipă ca Roma, de aceea am fost foarte dezamăgit. Nu am fost capabili să facem față dificultăților, am fost dominați. Apărătorii noștri au fost victimele jocului prost al mijlocașilor.

În repriza a doua aș putea spune că am meritat mai mult, dar remiza finală este mai mult decât corectă”, a declarat Jose Mourinho, citat de Gazzetta dello Sport.

VIEDO. Juventus - Roma 1-1

Juventus a deschis scorul cu Roma prin Dusan Vlahovic, care a șutat perfect din lovitură liberă. Mingea a atins bara transversală și a intrat în poartă, fără ca Rui Patricio să aibă vreo șansă.

„Bătrâna Doamnă” a continuat asaltul, dar portarul Romei a blocat bine șutul lui Cuadrado, din unghi. Juventus chiar a reușit să marcheze din nou, prin Locatelli, dar reușita a fost anulată de VAR, după un henț comis de Vlahovic în construcția fazei. 

Echipa lui Mourinho a reușit să egaleze în repriza secundă prin Abraham. Atacantul englez a înscris cu o lovitură de cap din apropiere, după centrarea din voleu a lui Dybala.

Clasamentul din Serie A

Citește și alte știri din fotbalul ineternațuional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.