Liga 1

Alex Ioniță așteaptă telefonul lui Iordănescu: „Suspendarea a fost o lecție importantă, acum știu ce am de făcut”

Alexandru Ioniță II vrea să revină la echipa națională

Articol de Andrei Crăiţoiu, Vlad Nedelea  —  duminică, 28 august 2022

Sepsi - Rapid 1-2 | Alexandru Ioniță II, mijlocașul Rapidului, a vorbit la finalul meciului câștigat la Sf. Gheorghe despre cum și-a revenit după suspendarea pentru dopaj și despre dorința de a juca la echipa națională a României.

„Mă gândeam la națională de când eram suspendat. Am încredere în mine, știu ce îmi doresc și ce am de făcut. Am trecut peste perioada suspendării. A fost o lecție foarte importantă din toate punctele de vedere. Am văzut că oamenii te critică atunci când nu ești bine, fără să știe multe dedesubturi. 

Am rămas echilibrat, am reflectat mai mult asupra mea și știu ce am de făcut. Îmi văd de treaba mea, de familie. Mă bucur de fotbal în fiecare zi, de antrenament, de meciuri și, dacă voi face asta în continuare, sunt sigur că voi fi foarte apreciat. ”, a spus Alexandru Ioniță II pentru GSP.RO.

>

1 meciare Ioniță la echipa națională, România - Kazahstan 3-1, în 2017, când a prins 11 minute la debutul mandatului lui Cosmin Contra

Ioniță, suspendat un an pentru dopaj

Alexandru Ioniță II a fost suspendat un an, după ce în septembrie 2020 au apărut imagini cu el și doi colegi de la Astra, Kehinde Fatai și Takayuki Seto, care primeau vitamine prin perfuzie în venă, la clinica soțului Andreei Berecleanu.

Clinica a postat pe Facebook imagini cu fotbaliștii cu acele în vene. Chiar dacă erau doar vitamine, nu vreo substanță interzisă, jucătorii au primit intravenos mai mult de 100 de mililitri, limita maximă dincolo de care WADA, agenția mondială anti-doping, consideră că e doping. Substanțele au fost unele permise, procedura era ilegală.

VIDEO. Eurogolul lui Alex Ioniță a decis Sepsi - Rapid

>

FOTO. Cele mai tari imagini din Sepsi - Rapid

Clasamentul actualizat din SuperLigă

Mai multe știri despre Sepsi - Rapid:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.