Liga 2

Negoiță, gata să bată palma cu libanezul interesat de Dinamo: „În principiu ne-am înțeles, mai rămâne să stabilim soluția juridică”

Ionuț Negoiță, fost acționar Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 28 august 2022

Diya William Shoucair, omul de afaceri care ar fi interesat să investească la Dinamo, s-a înțeles cu Ionuț Negoiță în privința terenului de la Săftica deținut de fostul acționar al „câinilor”.

„În principiu ne-am înțeles, mai rămâne să stabilim soluția juridică”, a declarat Ionuț Negoiță pentru GSP.ro. 

Fostul patron de la Dinamo deține 50% din bază, partea care include clădirea reabilitată în care stăteau jucătorii. Cealaltă jumătate din bază, cu terenurile de antrenament, este deținută de clubul Dinamo. „Câinii” nu mai stau în clădirea deținută de Negoiță, după ce contractul dintre club și fostul acționar a expirat în această vară.

Jucătorii lui Dinamo se antrenează la Săftica în continuare, însă în baza veche. Partea renovată a bazei este cea pentru care Shoucair a negociat cu Negoiță.

Shoucair cumpără terenul de la Săftica deținut de Negoiță

Diya William Shoucair, directorul general al firmei Farm Tech România, s-a înțeles cu Negoiță pentru terenul de la Săftica, însă acest lucru nu reprezintă garanția că va investi cu siguranță la Dinamo. Rămâne de văzut dacă omul de afaceri libanez va folosi terenul pentru investițiile proprii sau va alege să-i ajute pe „câini” să revină în Liga 1.

Pe 19 august, GSP informa că Shoucair ar fi dispus să investească la Dinamo doar dacă s-ar fi înțeles cu Negoiță pentru baza de la Săftica. Astfel, cum cei doi au căzut de acord, șansele ca omul de afaceri libanez să bage bani la Dinamo cresc.

Diya William Shoucair ar vrea să investească la Dinamo

Societatea pe care o deține Shoucair are o cifră de afaceri în 2021 de 14 milioande de euro și un profit de aproximativ 600.000 euro, scrie playsport. De asemenea, acesta ar fi fost chiar coleg de studiu cu Mohammad Murad în tinerețe.

Vecin cu cei de la Dinamo, sediul firmei sale aflându-se gard în gard cu baza „câinilor” de la Săftica, Shoucair ar vrea să preia pachetul majoritar de 72,8%.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.