Liga 1

Cristian Bălgrădean a plecat de la CFR Cluj și a bătut palma cu un alt club din Liga 1

Cristian Bălgrădean e istorie la CFR Cluj / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 28 august 2022

Cristian Bălgrădean e istorie la CFR Cluj! Goalkeeper-ul de 34 de ani va semna pe trei ani cu rivala din oraș a „feroviarilor”, Universitatea Cluj, la care va ajunge din postura de jucător liber de contract.

După Alexandru Chipciu, Universitatea mai ia un jucător de la CFR. La „U” va ajunge Cristi Bălgrădean, portar tras pe linie moartă la concitadina CFR.

„Pufi” își pierduse locul de titular la CFR pe fondul gafelor din startul sezonului, iar venirea italianului Simone Scuffet a micșorat considerabil șansele ca Bălgrădean să mai prindă echipa lui Dan Petrescu

Bălgrădean s-a înțeles cu șefii lui CFR Cluj și pleacă liber la rivala „U”

Chiar dacă mai avea contract cu CFR Cluj până în 2024, goalkeeper-ul și-a dorit să plece din Gruia, iar pe fir a intrat Universitatea Cluj, care i-a oferit un contract pe trei sezoane. Mutarea urmează să fie oficializată în orele următoare, transmit sursele GSP.ro.

Bălgrădean avea de recuperat o sumă imporantă de la CFR Cluj, dar a ajuns la o înțelegere amiabilă cu șefii alb-vișiniilor, acceptând reeșalonarea datoriilor. 

La „Șepcile Roșii”, Bălgrădean se va lupta pentru titularizare cu Andrei Gorcea (21 de ani) și Laurențiu Brănescu (28 de ani).

În tricoul lui CFR Cluj, Cristian Bălgrădean a strâns 65 de meciuri, cucerind două titluri și o Supercupă a României. El a mai evoluat în trecut la FCSB, Concordia Chiajna, CS Universitatea Craiova, Dinamo și UTA.

VIDEO Dan Petrescu a făcut scandal la conferință: „Trebuie arestați! Sunt șocat, e incredibil!”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.