Liga 1

FCSB l-a lăsat fără cuvinte pe Ilie Dumitrescu: „Cum să spun să nu jignesc pe nimeni?”

FCSB - Hermannstadt/ foto Raed krishan (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 29 August 2022

Ilie Dumitrescu (53 de ani), fostul mare internațional român, a analizat prestația celor de la FCSB în meciul cu Hermannstadt din etapa #7 a Superligii, scor 2-2.

Fostul atacant al Stelei s-a arătat dezamăgit de jocul roș-albaștrilor și consideră că Edjouma a salvat onoarea echipei cu golul de 2-2 din prelungiri.

Ilie Dumitrescu, dezamăgit de jocul lui FCSB

„FCSB a făcut o repriză modestă (n.r. - a doua repriză) în seara asta, chiar dacă Nicolae Dică a făcut patru schimbări la pauză. I-a introdus pe Cordea, Octavian Popescu, Miculescu și Edjouma, lângă Olaru și Musi, care au rămas din prima repriză. Mă refer de la mijloc în sus.

A făcut asta pentru că formula din prima repriză a celor de la FCSB nu s-a ridicat la un nivel foarte bun. Totul, în fața unui adversar care joacă un 4-5-1 foarte agresiv, care a făcut presing de întâmpinare, care a arătat că știe să paseze.

Apoi, nici Cordea, nici Tavi Popescu nu au reușit să creeze dezechilibru acolo în zonele unde într-adevăr poți să faci unu contra unu. Pentru că pe centru era foarte complicat.

Edjouma a salvat o repriză ca sa fiu... Cum să spun să nu jignesc pe nimeni?”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Nicolae Dică: „Asta se întâmplă când nu dai 100% pentru echipă! Voiam să fac 7-8 schimbări la pauză”

Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB, nu s-a ferit să-și critice jucătorii pentru prestația din meciul cu Hermannstadt.

„Am făcut o partidă foarte slabă. Nu mă așteptam la acest lucru, nu-mi doream acest lucru. Le-am spus jucătorilor că trebuie să uităm calificarea din Conference League și să ne concentrăm pe campionat. I-am avertizat pe jucători că trebuie să fim atenți!

Voiam să fac trei schimbări în minutul 30, mi-a zis Vio (n.r. - secundul Viorel Tănase): «Nu face, nu face schimbările!». La pauză, voiam să schimb vreo 7-8 jucători, m-am gândit că trebuie să vin cu forțe proaspete în ofensivă. Nu ne-am creat ocazii în prima repriză, nu reușeam să puneam presiune.

+25 Foto
FCSB - Hermannstadt / foto: Raed Krishan

Problema noastră e că luăm goluri foarte ușor, plus că nu reușim să marcăm atâtea goluri pe câte ocazii avem. Nu vreau să fac o analiză asupra unui jucător, pe mine mă interesează per ansamblu ce s-a întâmplat cu echipa. Nimeni nu a avut agresivitatea pe care mi-o doream, agresivitatea pe care eu am văzut-o de la momentul în care m-am întors

Atunci când nu dai 100% pentru echipă, nu poți sa câștigi. Nu câștigi doar cu un echipament frumos, cu un stadion frumos sau cu oamenii care te susțin. Trebuie să dea mai mult!”, a spus Dică, la microfonul Prima Sport.

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.