Campionate

Benzema, din nou erou » „Dublă” pe final cu Espanyol și Real Madrid își continuă parcursul perfect

Karim Benzema/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 29 august 2022

Real Madrid a câștigat în deplasare cu Espanyol, scor 3-1, în etapa #3 din La Liga.

Al treilea meci consecutiv în deplasare din acest sezon a început bine pentru madrileni. După o dominare teritorială în primele minute, Vinicius a reușit să marcheze al doilea său gol în acest sezon. Brazilianul a finalizat subtil, din postură de unu la unu cu portarul advers. 

Pasa de gol a fost însă în capodoperă a lui Tchouameni, care a trimis cu exteriorul, pe poziție viitoare. Tot Vinicius a fost cel mai periculos madrilen, cu două ocazii mari ratate pe parcursul primei reprize. Mai întâi, portarul Lecomte a intervenit la șutul înșelător cu exteriorul, apoi brazilianul a trimis puțin peste poartă.

Benzema, eroul lui Real Madrid cu Espanyol

Espanyol a reușit să egaleze însă înainte de pauză. Joselu a trimis spre poartă, Courtois a respins în Militao, mingea a ajuns din nou la atacantul gazdelor, care de această dată nu a mai ratat.

Madrilenii au fost salvați de căpitanul Benzema pe final, la fel ca în multe alte meciuri din sezonul trecut. Căpitanul „albilor” a dus scorul la 2-1, în minutul 88, cu o finalizare din prima, din interiorul careului mic. La ultima fază, francezul a reușit „dubla” din lovitură liberă. Real a ajuns la 9 puncte în 3 meciuri și este liderul din campionatul Spaniei.

După aceste goluri, Benzema ajunge la 3 reușite în 3 etape în acest sezon. Se anunță o luptă spectaculoasă pentru titlul de golgeter cu Robert Lewandowski. Polonezul a marcat de asemenea o „dublă”, în Barcelona - Valladolid 4-0, și astfel a ajuns la 4 goluri în acest sezon de La Liga.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.