Stranieri

Mutu ia vacanţă

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Eliminat duminică, atacantul Fiorentinei va fi suspendat în ultimele două etape, după ce l-a insultat pe arbitrul Farina.

Mutu nu va mai prinde nici un meci oficial pînă la Euro 2008 Se va odihni şi nici nu riscă o nouă accidentare pînă la amicalul din 31 mai cu Muntenegru. Reac­ţia nervoasă din finalul partidei de la Cagliari (1-2), unde Viola şi-a compromis calificarea în Ligă, îl costă scump. Nu va rata doar partida contra Parmei, sanc­ţiune normală după cele două “gal­be­ne” de duminică, dar şi pe ul­ti­ma , cu Torino.

“Gazzetta dello Sport” dez­vă­lu­ie motivul. După ce a fost avertizat a doua oară de Farina, pentru pro­tes­te, fiind deci eliminat, atacantul ro­mân s-a dezlănţuit la adresa ar­bi­­trului. “Mi-a dat al doilea car­­­­­to­naş şi l-am întrebat de ce. Fa­ri­na l-a scos şi pe cel roşu. Apoi, i-am zis de toate. După, şi nu înainte să mă dea afară”, a mărturisit Mutu, a­flat la prima eliminare în acest sezon.

Ieri, Adrian şi-a pus cenuşă în cap pentru ieşirea sa necontrolată. “Vreau să-mi cer iertare faţă de fani şi de colegi. Am marcat 23 de goluri, în campionat şi în Cupa UEFA, însă am ratat două obiective foarte im­por­tante. Oricum, nu se poate spu­ne că a fost o stagiune fa­li­men­ta­ră. Şi dacă mă vor suspenda două etape, voi putea fi alături de soţia mea şi mă voi bucura de un eve­ni­ment foarte fericit din viaţa mea. Voi deveni tată pentru a treia oară”, a mai zis “Briliantul”.

Mircea Lucescu: “Să plece!”

Din Ucraina, Mircea Lucescu îl sfătuieşte pe Mutu să nu rămînă la Fiorentina. “Problema lui e că joacă la o formaţie de planul doi în Italia şi e greu să se califice în Liga Cam­pionilor. Şi chiar dacă va reuşi, oricum ar fi o prezenţă modestă”, a declarat antrenorul lui Şahtior pentru site-ul fanilor viola “fiorentinanews.com”. Atacantul român a susţinut în repetate rînduri că nu se gîndeşte să se transfere, refuzînd ofertele tentante de la AS Roma şi Real Madrid, care i-au pro­pus un salariu cel puţin dublu faţă de cele 1,5 milioane de euro, cît ia în prezent pe sezon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.