Tenis

Serena Williams amână momentul retragerii: victorie la US Open într-o atmosferă fantastică. Scenografie ca pe arenele de fotbal

+8 Foto
Scenografia dedicată Serenei Williams

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 august 2022

Serena Williams (40 de ani), aflată la ultimul turneu al carierei, s-a calificat în această dimineață în turul II de la US Open, după o victorie în două seturi reușită împotriva muntenegrencei Danka Kovinic, scor 6-3, 6-3.

Într-o atmosferă electrizantă, în fața unei arene „Artur Ashe” neîncăpătoare, legendara Serena Williams era pregătită pentru o ultimă apariție în fața publicului de la Flushing Meadows. Iar organizatorii au tratat așa cum se cuvine momentul, presărând culoare și emoție peste ceea ce ar fi putut fi ultimul meci al Serenei în tenisul mondial.

Serena Williams amână momentul retragerii, câstigă în primul tur la US Open într-o atmosferă fantastică

De 23 de ori campioană în turneele majore, Serena a fost întâmpinată la ieșirea pe teren de o scenografie uriașă pregătită de americani la una dintre tribunele cele mai mari arene de tenis din lume. „We love Serena” a fost mesajul alcătuit din cartoanele ridicate de spectatori. 

+8 Foto
Scenografia dedicată Serenei Williams / Sursă foto: Twitter

Momentul a energizat-o pe Serena, cea care și-a făcut o intrare spectaculoasă pe teren, apelând din nou la un outfit marcă înregistrată. Serena Williams s-a impus într-o oră și 42 de minute, scor 6-3, 6-3, iar în turul II urmează s-o întâlnească pe Anett Kontaveit (2 WTA, 26 de ani).

VIDEO Rezumatul meciului Serena Williams - Danka Kovinic

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.