Tenis

„Ultima dezamăgire dintr-un șir lung” » Ce scrie presa de pe mapamond despre colapsul Simonei Halep la US Open

Simona Halep / Sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 august 2022

Eliminarea prematură suferită de Simona Halep la US Open în fața ucrainencei Daria Snigur (2-6, 6-0, 4-6) a fost analizată în amănunt pe site-ul oficial al WTA.

După ce a devenit una dintre jucătoarele importante ale lumii, Simona Halep nu a reușit să repete la turneul din New York rezultatele de la Roland Garros, Wimbledon sau Australian Open. Aseară, românca a bifat un nou eșec prematur la Flushing Meadows, cei de la WTA scoțând în evidență rezultatele sub așteptări înregistrate de Halep de-a lungul timpului la US Open. 

Reacția presei de pe mapamond, după eliminarea Simonei Halep de la US Open: „Ultima dezamăgire dintr-un șir lung”

„Prima mare surpriză de la US Open 2022 a însemnat eliminarea Simonei Halep din primul tur, de către o sportivă venită din calificări, Daria Snigur. Alături de Caroline Garcia, Halep venea la Flushing Meadows ca una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit. 

Dar românca a fost eliminată, după ce a dat de o sportivă de 20 de ani din Ucraina aflată la abia al 3-lea său meci oficial la nivel de WTA. A fost prima victorie în WTA pentru Snigur, care a reușit să îi facă nu mai puțin de 5 breakuri Simonei Halep”,

Ea a terminat partida cu 11 lovituri câștigătoare și 27 de neforțate, în timp ce Halep a reușit 13 winners și, total neașteptat, nu mai puțin de 30 de neforțate. A fost ultima dezamăgire dintr-un șir lung pentru româncă, la US Open.

Acest turneu a fost o mare provocare pentru ea, din 2015, când ajungea în semifinale. În 2017 și 2018 a pierdut în primul tur, în 2019 a fost eliminată în turul doi, iar anul trecut nu a trecut de optimi”, a scris site-ul wtatennis.com.

Ce scriu francezii despre Simona Halep: „Jocul româncei a fost dezordonat”

Visul american al Simonei Halep s-a oprit în fața numărului 124 WTA.

New Yorkul nu a fost niciodată pe placul Simonei Halep (o singură semifinală în 11 participări), dar numărul 7 WTA a avut o mare șansă la acest US Open. În baza titlului de WTA 1000 de la Toronto și a colaborării cu Patrick Mouratoglou, Halep venea ca o mare favorită la US Open, dar a pierdut în fața modestei jucătoare din Ucraina, locul 124 WTA. 

Jocul româncei a fost dezordonat, aducându-i o mare dezamăgire dublei câștigătoare de Grand Slam, care acum trebuie să ia avionul spre casă mult mai devreme decât și-ar fi dorit. 

- Site-ul welovetennis.fr

Laude pentru Daria Snigur: „Țineți minte numele ei”

Daria Snigur, debutanta care a produs una dintre marile surprize din prima zi de la Flushing Meadows,a produs valuri după ce a eliminat fostul lider mondial din WTA. Jurnaliștii de la ESPN nu s-au ferit s-o laude pe jucătoarea născută la Kiev. 

Țineți minte numele ei! Daria Snigur, a 124-a jucătoare a lumii, venită din calificări, a eliminat-o pe a 7-a favorită, Simona Halep! E prima victorie a ei în circuitul WTA la prima apariție pe tabloul principal într-un Grand Slam. Și nu e o surpriză că este copleșită de emoții. Snigur reușește să țină capul de afiș în prima zi la US Open”. 

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Daria Snigur

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.