Tenis

Eliminarea Simonei Halep de la US Open l-a lăsat mască și pe Wilander: „Sunt surprins, este dezamăgitor pentru ea”

Simona Halep / Captură Eurosport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 30 August 2022

Înfrângerea neașteptată suferită de Simona Halep în primul tur la US Open, contra ucrainencei Daria Snigur, i-a luat prin surprindere și pe Barbara Schett și Mats Wilander, cei doi specialiști ai postului Eurosport.

Simona Halep a bifat un nou eșec prematur la Flushing Meadows, chiar într-un moment în care fostul lider mondial își recăpătase încrederea grație tilului de la Toronto. De altfel, românca era văzută printre favoritele Grand Slam-ului american, aspect subliniat și de Barbara Schett.

Barbara Schett: „Credeam că Simona ar fi avut o șansă bună aici”

„Este o dezamăgire mare pentru Simona Halep să piardă în fața Dariei Snigur, pentru care aceasta a fost prima prezență pe tabloul principal al unui Grand Slam – nimeni nu ar fi crezut că e posibil. Simt că Simona a făcut multe greșeli neforțate astăzi.

Barbara Schett / Sursă foto: Antoine Couvercelle

Credeam că în acest an ar fi avut o șansă bună aici. A câștigat turneul din Toronto și am crezut că s-ar putea ca acesta să fie momentul ei la US Open, dar se pare că Simona nu se înțelege bine niciodată cu acest turneu. Trebuie să privească înainte către următorul an. 

Sper să rămână motivată după ce și-a regăsit pasiunea pentru tenis. Trebuie să se antreneze și să privească înainte, dar nu există niciun dubiu că acum va fi dezamăgită”, a spus fosta jucătoare austriacă Barbara Schett. 

Mats Wilander, despre Simona Halep: „Motivația și nevoia de a câștiga nu mai este la fel de puternică”

La rândul său, fostul mare campion suedez Mats Wilander (58 de ani) se întreabă dacă motivația Simonei mai e la fel ca cea din urmă cu câțiva ani.

„Nu am fi putut prezice acest rezultat. Daria Snigur are un stil de joc ieșit din comun și nu este ușor să joci împotriva ei, mai ales pe hard. Simona mi se pare că arată că își dorește să câștige, dar poate că motivația și nevoia de a câștiga meciuri nu este la fel de puternică pentru ea precum era în tinerețe

Astăzi a fost cald și dificil, iar ea a mai pierdut în primele tururi la US Open în trecut. Cred că acesta este cel mai slab Grand Slam făcut de ea. Sunt surprins și este dezamăgitor pentru ea.”

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Daria Snigur

Citește și alte știri despre Simona Halep: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.