Campionate

Ea ar fi aleasa lui Mbappe » Superstarul lui PSG, fotografiat în ipostaze tandre alături de un fotomodel transsexual

+14 Foto
Ines Rau // foto: Instagram @ supa_ines

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 30 august 2022

Kylian Mbappe (23 de ani), unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști la nivel mondial, ar fi într-o relație cu Ines Rau, un fotomodel francez în vârstă de 32 de ani, care în 2017 a devenit prima persoană transsexuală apărută pe coperta Playboy.

Pe plan sportiv, lucrurile merg excelent pentru Kylian Mbappe. Fotbalistul francez a semnat un contract nou cu PSG, care l-a transformat în cel mai bine plătit jucător din lume, și se pregătește de Campionatul Mondial din Qatar, la care va încerca să conducă Franța spre un nou titlu mondial.

Se pare că Mbappe este împlinit și pe plan sentimental. Presa din Hexagon, citată de Sport Mediaset, scrie despre o posibilă relație între jucătorul lui PSG și Ines Rau, o femeie transsexuală, cunoscută pentru faptul că în 2017 a devenit primul fotomodel transgender ce pozează pe coperta celebrei reviste americane Playboy.

+14 Foto
Ines Rau // foto: Instagram @ supa_ines

Kylian Mbappe, într-o relație cu fotomodelul transsexual Ines Rau? 

Cei doi au fost zăriți împreună pentru prima dată în mai, la Festivalul de Film de la Cannes, iar paparazzii i-au surprins împreună și de curând, pe un iaht.

Înainte de a fi văzut alături de Ines Rau, s-a zvonit că Mbappe ar fi într-o relație cu actrița franceză Emma Smet.

Răsfoiește mai multe galerii foto: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.