Liga 1

Rapid, văzută cu șanse la titlu: „Alb-vișiniii par periculoși în acest moment”

Rapid, văzută cu șanse la titlu de Panduru/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 august 2022

Rapid a câștigat cu U Cluj în etapa #8 din SuperLiga, scor 1-0, și a urcat din nou pe primul loc. Basarab Panduru, fostul internațional, consideră că echipa lui Mutu se poate bate la titlu.

Rapid a bifat a treia victorie consecutivă în campionat, după 2-1 cu Sepsi și 1-0 cu UTA, și a ajuns la 18 puncte, cu 3 peste Farul, ocupanta locului doi. Echipa lui Hagi are însă un meci de jucat, cu FCSB, diseară, de la 22:00. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1.

Panduru, despre șansele Rapidului la titlu: „Alb-vișiniii par periculoși”

„Nu avem de unde să știm ce se va întâmpla, dar cert e că acum Rapid câştigă meciuri, nu neapărat făcând supermeciuri. După partida cu Petrolul, în loc să-şi vadă de greşeli, rapidiștii au vorbit despre cum s-au apărat cei de la Petrolul.

Mă aştept să mai aducă jucători dacă sunt în primele trei, patru. Pare că acum au moral bun, jucând puţin, dar cât a trebuit. Meciul cu U Cluj a părut că se duce spre 0-0. Dar par periculoşi în momentul ăsta”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Adrian Mutu, după Rapid - U Cluj 1-0: „A fost o probă de maturitate”

„Meci dificil, dar cred că l-am controlat pe toată durata lui. Am încercat să atacăm tot timpul și în același timp să fim atenți în apărare. Totul s-a terminat cu bine. A fost o victorie muncită, dar meritată.

Mă gândeam doar la posibilitatea de a înscrie. Echipa s-a mișcat bine, băieții care au intrat au făcut-o foarte bine. Mă așteptam să fie un meci greu, a fost o probă de maturitate pe care am trecut-o cu brio. Nu era ușor să te concentrezi la două zile, cu o echipă care nu stă așa bine în clasament”, a declarat Adrian Mutu, la Prima Sport.

>

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.