Tenis

Emma Răducanu, eliminată în turul 1 la US Open! Campioana din 2021 se prăbușește în clasamentul WTA

Emma Răducanu // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 31 August 2022

Emma Răducanu (19 ani, 11 WTA) a fost eliminată în mod surprinzător în turul 1 la US Open 2022, fiind învinsă de Alize Cornet (32 de ani, 40 WTA), scor 3-6, 3-6.

La capătul unui meci de o oră și 40 de minute, Emma Răducanu, campioana din 2021, a fost eliminată din turneul american și va pierde 69 de locuri în clasamentul WTA.

Emma Răducanu, eliminată de la US Open

Răducanu a uimit lumea tenisului la US Open 2021, când a câștigat turneul venind din calificări, fără să piardă vreun set. Acum, jucătoarea cu tată român și mamă din China a fost învinsă surprinzător.

Emma a început meciul cu un break, dar Cornet a egalat rapid. Ulterior, jucătoarea din Franța a trecut în avantaj. A condus cu 4-2, iar Răducanu a ratat șansa de a egala. De la 4-3, Alize a jucat mai bine și a închis setul cu 6-3.

În setul secund, Răducanu a condus cu 3-1, dar Cornet a avut o revenire incredibilă. A câștigat 5 game-uri la rând, a luat setul cu 6-3 și s-a calificat în turul 2.

Emma Răducanu, prăbușire în clasamentul WTA

Această eliminare înseamnă că Emma Răducanu va pierde cele 2000 de puncte primite pentru victoria de anul trecut. Emma a început turneul de pe locul 11, dar acum, în clasamentul live, se află pe 80 WTA, cu 726 de puncte.

VIDEO Rezumatul meciului Emma Răducanu - Alize Cornet

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.