Liga 1

Pasiune de Giulești » 10 imagini senzaționale din tribune la Rapid - U Cluj 1-0

+18 Foto
Rapid a învins U Cluj cu 1-0, pe Giulești, foto: Cristi Preda / GSP

Articol de Cristi Preda (foto)  —  miercuri, 31 august 2022

Rapid a învins U Cluj cu 1-0, pe Giulești, într-un meci care nu a avut multe ocazii, dar în care s-a făcut remarcată din nou galeria giuleșteană. 

Tribuna alb-vișinie a cântat tot meciul, iar fotoreporterul GSP prezent la meci a realizat câteva instantanee spectaculoase cu pasiunea suporterilor rapidiști. Iată câteva mai jos:

+18 Foto
Suporteri Rapid - U Cluj 1-0, foto: Cristi Preda / GSP

Rapid a bifat a treia victorie consecutivă în campionat, după 2-1 cu Sepsi și 1-0 cu UTA, și a ajuns la 18 puncte, cu 3 peste Farul, ocupanta locului doi, care joacă astăzi cu FCSB. 

„Meci dificil, dar cred că l-am controlat pe toată durata lui. Am încercat să atacăm tot timpul și în același timp să fim atenți în apărare. Totul s-a terminat cu bine. A fost o victorie muncită, dar meritată. Mă gândeam doar la posibilitatea de a înscrie. 

Echipa s-a mișcat bine, băieții care au intrat au făcut-o foarte bine. Mă așteptam să fie un meci greu, a fost o probă de maturitate pe care am trecut-o cu brio. Nu era ușor să te concentrezi la două zile, cu o echipă care nu stă așa bine în clasament”, a declarat Adrian Mutu, la Prima Sport.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.