Campionate

Barcelona face rost de o sumă neașteptată » Transferurile din Premier League îi ajută pe catalani

FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 august 2022

Barcelona ar putea primi o mână de ajutor neașteptată din Premier League, în cursa de a face rost de bani, dacă Jean-Clair Todibo va ajunge la Leicester.

Clubul catalan ar putea ieși în câștig în ultima zi de mercato internațional. Chelsea pregătește transferul fundașului francez Wesley Fofana (21 de ani), pe care ar urma să achite 80 de milioane de euro. 

Barcelona poate primi bani din Premier League

După ce-l va vinde pe Fofana, Leicester va căuta un nou fundaș, iar principala țintă e Jean Clair Todibo, de la Nice. Francezul de 22 de ani fost vândut de Barcelona în vara lui 2021 la Nice, pentru 8,5 milioane de euro. În plus, catalanii au păstrat și 20% dintr-un viitor transfer. 

Astfel, spaniolii ar urma să aibă de câștigat în cazul în care Leicester apelează la Todibo și ar primi o sumă de bani pe care nu o luau în calcul în această perioadă.

20.000.000 de euroe cota lui Todibo, potrivit transfermarkt

Crescut de Toulouse, Todibo a ajuns la Barcelona gratis, în ianuarie 2019. A mai fost împrumutat la Schalke și Benfica, iar Nice l-a cumpărat în iulie 2021. În acest sezon, Todibo a strâns 5 partide pentru Nice.

5 partidea jucat Todibo la Barcelona

VIDEO Rezumatul meciului Marseille - Nice 3-0

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.