Stranieri

Ionuț Radu, cea mai mică notă de la Cremonese în meciul cu Inter: „A făcut din nou o gafă”

Ionuț Radu/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 31 August 2022

Ionuț Radu (25 de ani) a fost integralist în meciul pierdut de Cremonese cu Inter, 1-3, în etapa #4 din Serie A. 

Deși a avut 3 intervenții excelente, portarul român a luat nota 5,5 de la tuttomercatweb.com, cea mai mică de la echipa sa. „La golul lui Barella nu poate face nimic. Apoi, la golul lui Correa are o vină. La șutul lui Dzeko nu intervine corect, îi lasă mingea pe tavă lui Correa, care o împinge în poartă”.

„Împotriva fostei echipe, Ionuț Radu a făcut din nou o gafă”

Radu a primit nota 6 din partea celor de la CalcioCremonese, care au scos de asemenea în evidență greșeala portarului român: „Împotriva fostei sale echipe, Radu a făcut din nou o gafă, oferindu-le avantajul nerazzurrilor. Apoi și-a revenit și a salvat-o de două ori pe Cremonese.

Radu, 3 parade în repriza a doua

În repriza a doua, Ionuț Radu, împrumutat de la Inter, a avut 3 parade foarte bune. În minutul 68, românul a reținut un șut puternic al lui Brozovic, de la marginea careului, iar în minutul 72 l-a blocat excelent pe Dzeko, care a șutat din 3 metri. La faza imediat următoare, Radu a respins excelent șutul lui Dumfries.

Portarul nu a mai avut ce face în minutul 76, când Lautaro Martinez a marcat cu o execuție la colțul lung, de la marginea careului. Cremonese a marcat golul de onoare în minutul 90, prin Okereke.

Celălalt român de la Cremonese, Vlad Chiricheș, a fost rezervă, iar presa din Italia a scris că are probleme medicale. După 4 etape, Inter e pe 2, cu 9 puncte, cu unul mai puțin decât AS Roma. Cremonese este pe 19, cu niciun punct și un golaveraj 4-9.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.