Liga 2

Ziua decisivă la Dinamo » Ce sumă vrea Dorin Șerdean pentru acțiuni

Dorin Șerdean, acționar majoritar Dinamo

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 31 august 2022

Astăzi e ziua decisivă la Dinamo. Negocierile pentru preluarea clubului de la Dorin Șerdean se reiau, dar posibilii investitori și-au pierdut răbdarea.

UPDATE 16:20 » Ce sumă vrea Dorin Șerdean pentru acțiunile lui Dinamo

Din informațiile Gazetei, Șerdean cere 550.000 de euro pentru a ceda pachetul de acțiuni pe care le deține la Dinamo. Acesta vrea ca întreaga sumă să fie plătită într-o singură tranșă.

UPDATE ora 14:50 » Răbdarea potențialilor investitori, la limita maximă

„Nu a existat până acum nicio analiza a casei de avocatură a potențialilor investitori”, a transmis Vlad Iacob, administratorul special de la Dinamo.

Tratativele merg mai departe, cu toate că răbdarea oamenilor de afaceri interesați de finanțarea Dinamo este la limita extremă.

UPDATE ora 14:00 » Discuțiile dintre Șerdean și posibilii investitori continuă

Conform reprezentaților lui Dinamo care se ocupă de tranzacție, o posibilă necedare a lui Șerdean doar ar complica procedura de preluare. Discuțiile între părți continuă, neexistând un răspuns negativ din partea investitorilor.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Dorin Șerdean și-a schimbat însă poziția și a devenit mai maleabil în negocieri. Acesta nu mai tergiversează discuțiile și nu mai susține că ar avea alte oferte.

Cu toate acestea, din informațiile GSP, posibilii investitori, grupul imobiliar „One Tower”, nu mai au răbdare și așteaptă azi un răspuns cu privire la prețul pentru preluarea acțiunilor majoritare (n.r. - 72,8 la sută) de la Dinamo.

Ziua decisivă pentru preluarea lui Dinamo

Dorin Șerdean a ajuns marți în București pentru a purta discuții cu posibilii investitori la Dinamo. Printre cei dispuși să cumpere pachetul de acțiuni de la omul de afaceri sunt Muhammad Murad și grupul „One Tower”.

Marți nu s-a ajuns la niciun acord, Șerdean targiversând discuțiile și susținând că are alte oferte. El și-a schimbat însă poziția și ar putea ceda acțiunile azi.

Cei de la „One Tower” își doresc să cumpere Dinamo și așteaptă ca înțelegerea cu Șerdean să se concretizeze în următoarele ore. Astfel, în urma schimbării de atitudine a lui Dorin Șerdean, șansele ca echipa din „Ștefan cel Mare” să își schimbe proprietarul au crescut semnificativ.

Dan Alexa: „Fără un investitor puternic, Dinamo să o ia de la zero! Acolo e și mult balastru în galerie”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.