Liga 1

Nicolae Dică anunță o schimbare fundamentală la FCSB: „Am greșit, așa vom face de-acum”

Antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică, foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 31 august 2022

Antrenorul celor de la FCSB, Nicolae Dică, a anunțat într-o conferință de presă că va schimba tactica pentru campionat și pentru competițiile europene

Nicolae Dică spune că a greșit când a rotit jucătorii și a schimbat des formula de start la FCSB. 

„Am făcut multe schimbări, a fost o strategie greșită din partea mea. Am schimbat prea mulți jucători de la meciurile din Europa la cele din campionat, dar în funcție de feedback-ul de la jucători, voi folosi de acum tot aceiași jucători, în toate competițiile. Consider că pot să joace din 3 în 3 zile și îmi doresc ca ei să joace câte 60-70 de minute și în campionat, și în Europa”, a explicat antrenorul de la FCSB. 

FCSB se transformă în BCSB după transferul lui Compagno

După ce Compagno a fost transferat, iar Bouhenna reprimit în lot, FCSB bifează un record în privința jucătorilor cu o înălțime de cel puțin 1,90 metri, având în acest moment nu mai puțin de 8 fotbaliști cu talie impresionantă, demnă de o echipă de baschet.

FCSB s-a transformat într-un mod radical, față de sezonul trecut, măcar dintr-o perspectivă. Și anume: media de înălțime a echipei. Care în momentul de față e cea mai ridicată din istoria clubului. Compagno a fost prezentat luni, zi în care a fost reprimit la antrenamente și Rachid Bouhenna. Totul, în analiza de astăzi privind FCSB. 

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.