Liga 1

Rapid a ofertat un jucător de la FCU Craiova » Adrian Mititelu, mesaj pentru Dan Șucu: „Nu te mai da rotund că ai sute de milioane, dacă nu bagi banii în fotbal”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 31 August 2022

Adrian Mititelu, patronul de la FCU Craiova, a dezvăluit că Rapid îl vrea pe mijlocașul Samuel Asamoah (28 de ani), dar nu este de acord cu suma care i-a fost oferită. 

Finanțatorul oltenilor a spus în această dimineață că Rapid i-a oferit 300.000 de euro pentru belgianul adus în vara lui 2021, dar spune că se așteaptă la o sumă mai mare și a avut un mesaj pentru Dan Șucu, unul dintre acționarii giuleștenilor. 

Rapid îl vrea pe Samuel Asamoah de la FCU Craiova 

„Rapid îl vrea pe Asamoah. Să-mi dea prețul corect și îl vând. Ce-i aia să-mi dea 300.000 de euro? Domnule Șucu, ai o groază de bani. Vino cu 1,5 milioane de euro și ți-l dau pe Asamoah.

Ai 500 de milioane de euro avere. Vii ca miliardar în fotbal, ai vândut un jucător de 5 milioane și vrei să-ți faci echipă cu 2-300.000 de euro? Nu te mai da că ești rotund și că ai sute de milioane.

Degeaba ai, dacă nu bagi banii în fotbal și doar vrei să faci bani din fotbal. Eu sunt cel mai mare fan al lui. Știu ce potență are. Îi dau și un teren la Craiova pentru magazinul lui. Mă bucur că a venit în fotbal”, a spus Adrian Mititelu la ProArena. 

Samuel Asamoah // FOTO: Imago

750.000 de euroe cota lui Asamoah, potrivit transfermarkt

Trecut pe la Kas Eupen, OH Leuven și Sint-Truiden, Asamoah a ajuns la FCU Craiova în iulie 2021 și a strâns 46 de meciuri, un gol și 4 assist-uri. 

7 meciuriare Asamoah la FCU Craiova în acest sezon

Mijlocaș de profil defensiv, Asamoah ar concura la Rapid cu Alexandru Albu, Ljuban Crepulja, Andrei Ciobanu sau Mattias Kait.

VIDEO FCU Craiova - Sepsi, decis de un gol marcat după o fază controversată

>

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.